Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsxx
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Viszont a 4GB-os magában nem megy.Arra esetleg ötlet?Úgy is vennék hozzá még egy 4GB-osat.
-
Ricsxx
tag
Sziasztok!
A notebookomhoz vettem Ram-ot.Egyelőre egy 4GB-t de bent hagyná a az egyik 2Gb-osat is.Viszont az nem látja ha együtt vannak bent.Viszont ha csak a 4-es akkor el sem indul.Mit tudom csinálni?Valmi ötlet?
-
Ricsxx
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszönöm a segítséget

-
Ricsxx
tag
Sziasztok!
Egy Sony Vaio VpceB4Z1e-ben szeretnék RAM-ot bővíteni,meg esetleg processzor cserélni csak arra nem tudom van e lehetőség meg megéri e?RAM-ból 8Gb-ot szeretnék legalább. -
Ricsxx
tag
Sziasztok!Tudom hogy a Gpu csere nem ide tartozik,de hátha tud valaki segíteni.Egy Sony Vaio vpceb4z1e típusú notebook szeretném kicserélni a benne lévő 5650m-et valami erősebbre.Mik a lehetőségek amik kompatibilisek vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx