- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hex1
csendes tag
válasz
Thunderzolee #7577 üzenetére
ebay-en 120dollárért találtam, az egy kicsit sok lesz ezért
-
hex1
csendes tag
válasz
Thunderzolee #7574 üzenetére
Mikor megadta magát a hdd-m, akkor ssd-re cseréltem, az dobott is rajta rendesen, a win7 kb 10 sec, a ps cs6 pedig kb 4, mire elindul.
Az a gondom, hogy most még nincs keret asztalit venni, és ezen dolgozom (grafika, web), így vmit még javítanom kéne minimális költségből. -
hex1
csendes tag
válasz
Thunderzolee #7565 üzenetére
Köszi, akkor jól sejtettem.
Igen, láttam ezt a cikket, nem lesz egyszerű, lehet h inkább egy hozzáértőre bízom majd a cserét.Amúgy szerinted mennyivel javulhat a teljesítmény, ha kicserélem egy Turion II Ultra M660-ra (már persze ha találok)?
Köszi
-
hex1
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék processzort cserélni a laptopomban.
A típus: Compaq Presario q61
a proci most egy AMD Athlon Dual Core M300 2.0
Azt nézegettem a neten, hogy ebből az s1g3-as foglalatos, 638 pines prociból az AMD Turion II M6xx sorozat a legjobb. A kérdésem, hogy lehet-e ilyenre cserélnem, vagy ezzel már túlmelegedhet?Más minden cserélve van, amit lehetett (RAM, SSD).
Előre is köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Eladó gyári Dell laptop töltők
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- HP 19.5V 3.34 A 65W center-pin, 7.4mm x 5mm
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest