- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Hát igen, csak nem pesti vagyok, és onnan rendelném a ramokat. Duálban kezeli - melyik chipsettől, procitól van a pentiumokban duál kezelés? Egy dothan és egy 915 - ös chipset tud duált?
Na, hátha más is van így, mint én.Ha írna valaki, hogy csinált-e olyat, mint én. De akkor neked is 533 - at tud, nem? És benne van egy 667 - es is.
-
szatocs
őstag
Ha 667 - es memót teszek a notiba, és 533 - ig tudja kezelni, akkor fog rendesen működni, mint az asztaliknál, amikor pl 400 - ast teszek bele, de csak 333 - on kezeli? Időzítések ilyenkor milyenek? Azért kérdem, mert ugyanannyiba kerül az 1 gigás 533 - as és a 667- es is. És ki tudja, ohgy mikor fogom eladni, és akkor tuti, hogy többen keresnek majd 667 - est. Vagy az 533 - ast vegyem?
-
szatocs
őstag
Hello Mindenki!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a notimban cserélhetnék-e procit, mondjuk bele tehetnék-e egy ilyet:
[link]
A processzorom jelenleg egy M760 - as 2 GHz - es dothan és 915PM Express chipset - je van. Nem tudom, hogy hanyas foglalatú a dothan, vagy ha ugyanannyi tűs, akkor ugyanolyan-e az elrendezése, és ha igen, akkor tudja - e egyáltalán a chipset kezelni a procit.
Notim (ha valakinek nem derül ki az adatlapomból) : Toshiba Tecra A4-230
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- UHD filmek lejátszása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eladó gyári Dell laptop töltők
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest