- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.fery
csendes tag
válasz
Thunderzolee #10561 üzenetére
Köszi.
-
m.fery
csendes tag
Sziasztok!
Le szeretném cserélni az Y510P-ben a wifi adaptert egy gyorsabbra, de nem tudom milyen szerelhető bele amit kezel is. Jelenleg Intel Centrino Wireless-N 2230 Bluetooth-os wifi adapter van benne. Elég sok fajtát találtam a neten, de egyikről sem derült ki hogy jó e az én gépembe.
A cél amit szeretnék: működjön 2,4-5Ghz egyaránt és minél gyorsabb legyen. Mivel Digi tv-n most fizettem elő a 1Gbit-es netre, ezért lenne szükség egy 300MBit-nél gyorsabb kártyára!
A routerem egy Tenda W1800R. Amit nem tudok hogy bármilyen mini pciexpresses kártyát kezel, vagy csak bizonyos tipusokat? Pl. kinéztem egy tipust: Intel Dual Band Wireless-AC 7260 ebből van olyan ami 865Mbitet tud. De nem tudom hogy működne e, kompatibilis e a gépemmel.
Köszi előre is segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest