- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok alienware_m17x
tipusú laptophoz keresek hűtőt aki tud az írjon nekem! -
-
sziasztok lenne nekem 2x2 GB DDR3,Kingston Hyperx 1600MHz Ramom az lenne a kérdésem hogy ha én ezt egy olyan laptopba teszem bele aminél a proci kisebb frekin megy ebben az esetben is ki tudom hozni a ramból a Maximumot?
-
Sziasztok lenne nekem egy Dell Inspiron N5110 laptopom betört kijelzővel szeretnék cserélni benne ebben tudna nekem segíteni valaki?
-
Sziasztok szeretném kérdezni hogy ebben a laptopban cserélhető a VGA?
MSI VR630X-236HU
nVidia GeForce 9100M van benne! -
-
Sziasztok szeretnék segitséget kérni tőletek van nekem egy MSI GX660-as Notebookom az lenne a kérdésem hogy szeretnék bele tenni egy nagyobb procit a Core I7 720 XM re gondoltam most ami benne van az egy I5 450-es proci de mikor bele raktuk a I7 est el sem indult vele a gép a proci 100% müködik mivel egy Samsungba volt előtte szerintetek mi lehet a gond?elvileg olvasataim szerint támogatnia kellene neki nem értem
-
sziasztok mi a véleményetek erről I7 920 XM a prociról?
-
mennyi ez idöben?a csere?pacaard bell easy note th36-au-010ge
pontos tipusa! -
jo lenne ha holnap meglenne tudom nagy kérés de hátha
-
SOS lenne
-
Laptop szerelöt keresek!A problémám a következö lenne van egy Pacard Bell laptopom amiben mind a két USB port belseje ki van törve ezt kellene nekem cserélni ki tudna benne segiteni nekem?PÜ-t irjatok légyszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- HP 65W töltő eladó
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest