- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SShadow
aktív tag
válasz
Thunderzolee #9189 üzenetére
Szia
Először is köszönöm hogy utánanéztél a dolognak.
A másik kérdés az lenne hogy t7800at sajna nem találtam ami még jó lenne az a t9500 meg a t9300
mert az intel honlapja szerint azok is 800asok, de ezeket horror áron árulják a prohardveren.Amit találtam az egy T4500 és egy C2D T6600 3000forintért ez szerintem teljesen korrekt.
A másik egy T8300as ez 7500forintba kerül ennek mondjuk 3MB a Cache-e, de azt nem tudom mennyit jelent ez a gyorsaságba.
Igazából a gépet 5000kemény magyar forintért vettem a T2390es és a másik 1GB ram otthon volt elfekvőbe.
Mivel törött a zsanérnál találtam hozzá egy donor gépet egy 10esért.Nagyon a 20ezres "álomhatárt" nem akarom átlépni csak ha sebességbe tényleg érezhető a különbség, mivel ez egy második gép lenne amit csak letöltésre youtube videókra használnék.
A kérdés csak az hogy egy gyorsabb proci mennyire bírkózik meg a HD felbontással??? -
SShadow
aktív tag
válasz
Thunderzolee #9187 üzenetére
Köszönöm a választ közben EVERESTEL megnéztem és ott azt írj hogy a támogatott FSB533,667,800
Tehát elméletileg támogatja a 800ast , lehet hogy téved a program????És mi van akkor ha egy 800ast rakok bele amit ő visszavesz 533-ra???
Nem lesz stabil a működés??Ákos
-
SShadow
aktív tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy van egy MSI Vr601-em amiben jelenleg egy T2390es van GL960chipsetes.
Olyan kérdésem lenne hogy a P7450 belemenne e vagy csak az FSB800MHZ-at támogatja az alaplap (az everest azt írja) ????
-
SShadow
aktív tag
Sziasztok olyan kérdés lenne, hogy az egyik ismerős upgradelni akarja a gépét mert csak 3GB ram van benne.
Mi lenne a jobb választás:
Ha kicserélné a mostani 1066MHZ-en futó RAMOT 4gb 1333-asra?
Vagy ha a mostanihoz kettőhöz (ugye az modul) venne még 4GB-ot és akkor összesen 6GB-ja lenne, de az akkor csak 1066-on megy?
A felhasználás álltalános bár néha szokott egy-két proc és memóriaigényes alkalmazást használni PhotoShop,CAD ilyesmi.
Még az a kérdés hogy mindegy hogy milyen márkát vesz vagy jobb az ha a két modul azonos típus és márkájú????
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest