- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee #7813 üzenetére
Laptop típusa
943GML az oldal szerint.A wifit én se értettem,ezért kérdeztem rá.Lehetséges,hogy valaki valamikor még kivette,esetleg kiesett a csatlakozóból és valahova "elbújt" a gépen belül. Utóbbi nem valószínű,tehát keresnem kellene másik wifit a gépbe.
150N-es bőven elég lenne neki,szóval azt keresek majd bele.
-
Sziasztok! a kérdésem ismét az Advent 7113 notebook felé fog terelődni...1db 1GB-os 533mhz-s (CL4) memória van benne,de ugyanilyen típust eddig még nem találtam. CL%-ös 677mhz-s memókból viszont van egy pár. Ugyanúgy fog működni,mint a gépeknél,tehát 533mhz-re lecsökkenti a ram sebeségét?(Ilyenor a CL-t is visszaveszi CL4-re?)
Valamint ebben egy G-s wifi kari van,jó lenne N-esre cserélni a nagyobb adatátvitel miatt. Ez a dolog megoldható,ha igen kell biost frissítenem? Valamint szétszedéskorészrevettem,hogy csak a fekete wifi kábel van bedugva a wifikártyára,a fehér hiányzik(a helye a karin viszont megvan). Szükséges az,szerezzek be olyan kábelt?
-
válasz
Thunderzolee #7791 üzenetére
Ezzel teljesen egyetèrtek,köszönöm a segítsèget! Majd jelentkezem, hogy hogy alakult az upgrade
-
válasz
Thunderzolee #7789 üzenetére
A rajzok alapján és leírás alapján pont ez az. Találtam egy angol fórumot,ahol T5xxx procit raktak bele,neki tökéletesen ment.
A fogyasztással nem lesz baj? a Celeron 29W-ot isz azthiszem,míg ezek a kétmagosok valószínüleg többet.Gondolom ebből kifolyólag azért melegedősebb is lesz,nem? -
Sziasztok! Van itthon egy advent 7113 laptopunk,amiben egy celeron m 430 proci üzemel 1gb ddr2 rammal. Win 7 miatt èrdemes lenne upgradelni 2 magos procira ès 2gb ramra. Milyen processzort tudnèk beletenni a laptopba,ami mûködne is benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest