- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
allanon
csendes tag
válasz
BluEyes #1574 üzenetére
BlueEyes
Te egy zseni vagy! A két GB-os modul közül kivettem az egyiket és rögtön elindult, csak azt nem értem, hogy amikor visszaraktam a két régi modult, akkor miért nem akart elindulni?
Köszönöm a tippet!
Tovább próbálkozom, hátha felismeri mindkettőt ilyen-olyan csereberék után, hiszen azért mégiscsak 17 ezerbe került darabja!!
Mégegyszer, köszi!
Üdv!
-
allanon
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Fujitsu Siemens Amilo L1310G laptopom, amiben gyárilag 2x256 MB ram volt, illetve egy 60 GB-os winchester. A memóriákat kicseréltem 2x1GB-ra (KINGSTON 400MHz, a gyári leírás szerint 2 GB-ig bővíthető 333 vagy 400 MHz-es memóriával), a winchestert pedig 120GB-ra. Az újraindítás után a gép bekapcsolt, az optikai meghajtón hallani, hogy pozícionál, a winchester működik, a táp LED kigyúllad, a winchester LED egy-két másodpercre villog, de a kijelzőn nem jelenik meg semmi. Nem villog, nem mutat semmit, de ha a kezemet végighúzom az üvegen, akkor érezni a statikus vibrálást.
Miért nem működik a kijelző?
Légyszi írjátok meg tippjeiteket, ötleteiteket!!
A segítségeteket előre is köszönöm!!Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest