- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
5zilárd #6284 üzenetére
Úristen, van vagy 20 féle BIOS a géphez.. szinte még nem is láttam ennyi féle BIOS-t egy géphez.
http://www.packardbell.hu/pb/hu/HU/content/downloadNem baj ha nem 1.15-ös, minél frissebb a BIOS, annál jobb.
Elolvashatod a linken, h melyik BIOS mit változtat, lefordítottam volna neked, melyik mi, de huszonvalamennyit nem fogok.Az a P6100-es proci egyébként nem kapcsolódik a Socket P-s foglalatú Core 2 alapú "P" sorozatú mobil-procikhoz, (csak a neve hasonlít hozzájuk); ez már egy első generációs Core i alapú processzor, csak a neve nem Core i3/i5/i7 lett, hanem Pentium P6ezres sorozat. Mondjuk én az Intel helyében Core i1 nevet adtam volna neki, akkor egyértelműbb lett, de hát ez van.
Mindenesetre így legalább belemennek a helyére az első generációs Core i processzorok.Bár aztán ha visszaolvasol kicsit, mokus1 HP gépénél meg kiderült, h valamiért nem viszi a gépe az egyik (legkisebb) Core i3-as procit.
Egyelőre nem nagyon értjük, miért.Remélem Nálad nem lesz ilyen gond, én is találtam a neten olyan gépet ami az általad áhított procival volt szerelve, ezért mertem elsőre csak úgy röviden annyit írni, h menni fog.
-
válasz
5zilárd #6276 üzenetére
Persze, jóval erősebb az az i5-ös proci.
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.html
Új hozzászólás Aktív témák
- MotoGP & WSBK
- Milyen videókártyát?
- Mazda topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP 19.5V 3.34 A 65W center-pin, 7.4mm x 5mm
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest