- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PupakTeve #6238 üzenetére
Esetleg a gyártóspecifikus topicban nem kérdezted?
http://itcafe.hu/tema/sony_vaio/friss.htmlNem kell hozzá szétszedni, elég ha az alját leszeded.
Van(nak) valamilyen szerelőablak(ok) rajt, vagy csak egyben egy nagy ablak?Az a baj, h az Aida, CPU-Z nem ad erre vonatkozó információt, mármint, h MXM-es-e a VGA, ezért érdemes saját szemmel megnézni.
Nem tudom szereléssel hol foglalkoznak, a másik notebookos topicban bizonyára jobban tudnak ebben segíteni, ott van köztük olyan, aki noti szervizes.
http://itcafe.hu/tema/azonnali_notebookos_kerdesek_oraja/friss.htmlDe általában azért célszerű személyesen megnézni, mert az ingyen van, a szervizes ha nekiáll, az meg pénzbe kerül, még akkor is, ha csak a burkolat alá néz be.
-
válasz
PupakTeve #6228 üzenetére
Biztos, h cserélhető a videokártya benne?
Szerintem nem.
Googleztam egy kicsit, de úgy tűnik, nem MXM-es, bár csak egy fórumban mondták ki konkrétan. Esetleg szedd le a hátulját, h megnézd, de szerintem nem cserélhető.És hát igen, az a VGA már akkor is csak egy középkategóriás kártya volt, amikor tucatjával adtak ki notebookokat vele.
A legtöbben nem cserélhető, ezeket ráforrasztották az alaplapra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged