Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, értem.
Hát én még életemben nem vettem szinte soha semmilyen hardvert ami új.
Javaslom a Hardveraprót neked is:
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/memoria/notebook_ram/ddr3_ram/listaz.phpHa számla kell, van aki azt is ad a ramhoz.
És hát 4-5ezer egy 4gigás modul.
Azt írtad, mostanra jött össze a pénz, vagyis igenis számít mit mennyiért veszel meg, ezért gondoltam, h minél olcsóbban akarod megúszni.Egyébként ha 3GB-nál több ram lesz a gépben, akkor már nem lesz elég a 32bites oprendszer, vagyis ha ki akarod használni az 5GB ramot, akkor 64bitest kell feltenned, de ezt gondolom tudod.
-
-
-
Balázs1986
őstag
Többet fog bírni. Azt, hogy kétszer annyit, nem mondanám, főleg, hogy utángyártott (nem mindig annyi az annyi azoknál, telefon utángyártott kínai akksiknál legalábbis ez a tapasztalat).
De ha a mérete akkora, hogy akár 1-2cm-rel is ki fog lógni a gépből, akkor az biztató jel a kapacitásra nézve. -
Balázs1986
őstag
Ez a proci 1066-ot tud. Beszerelhetsz nagyobb frekvencián üzemelő RAM-ot, de azt is ennyivel fogja hajtani (feltéve, hogy az a RAM tud 1066MHz módban futni...ha nem, akkor boot sem lesz).
Ha pontosan egyszerre ment tönkre a RAM az akksival, az kicsit gyanús...mint ha kapott volna egy nagyobb áramlöketet. Mér(es)d le a töltőt szerintem, biztos ami biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest