- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amikor telepítesz egy Win7-et, csinál a rendszer egy 100MB-os rejtett partíciót, egy ún. "rendszer számára fenntartott" partíciót. Ezt is törölted?
Asztalon nyiss jobb egérgombbal menüt a "Számítógép"-en, majd onnét tovább navigálva --> Kezelés --> Lemezkezelés. Itt particionálhatod a windowsban is a lemezeket.
Vagy használd a Partiton Magic Tool-t, ahogy szimpatikus, az is mutatja gondolom a teljes merevlemezt, a rejtett fájlokkal együtt.
Ha van rajt ilyen rejtett fájl, azt töröld le.(Ha még ezeket nem csináltad meg.)
-
Azon a merevlemezen egyébként nem maradt fent a régi oprendszer, ugye?
Leformáztad teljesen, indítófájlok se maradtak rajt.Mert még ez okozhat gondot, mármint, h érzékeli, h ott is van egy Win7.
JaMart:
Mennem kell; majd éjjel megjövök, válaszolok, ha addig valaki be nem néz a topicba.
De SSD-t inkább az SSD-s topicban kérdezd meg, ott tudják a legjobban, mi most a bestbuy. -
Úgy értem, a driverek akkor töltődnek csak be, amikor a Windows már elindult, vagyis elkezdett elindulni.
De mivel egy olyan eszközt érzékel, ami akadályozza az elindulását, ezért nem jut el odáig se, h betöltse hozzá a drivert.
Hiába van hozzá driver, nem a driverrel van baj.De majd elmagyarázzák a Win7 topicban.
Biztosan van rá megoldás is azon kívül, h ki kelljen húzni. -
Igen, ez egy jellemző problémája a Win7-nek.
Külső drivert igénylő eszköznél előfordul, h az USB-be dugott eszköz megakasztja a bootolást, mert ismeretlen eszközkét érzékeli a rádugott eszközt, és ezért nem megy tovább a boot.
Jelen esetben ugye az a gond, h az USB3.0 külön drivert igényel, ezért csak akkor akad meg, ha abba van dugva.Nem tudom erre mi a megoldás, mikor utoljára ilyen gondom volt, én kihúzogattam az eszközt. (Nekem a RAT9-es egerem vevője okozta anno.
Inkább a Win7 topicban kérdezd meg, én nem tudom mit lehet vele tenni.
http://itcafe.hu/tema/windows_7_olvasd_el_az_elso_hsz-t_warez_tilos/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest