Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Arenastag
üzenetére
Igen, de ahogy írtad is, ott másik laptopról volt szó.
Ha a noti gyártója a BIOS CPU mikrokódjai közé nem tette bele a négymagos processzorok mikrokódjait, akkor sajnos nem lehet vele mit csinálni.

Asztali gépeknél ugye a későbbi BIOS frissítések gyakran tartalmaznak további processzor-mikrokódokat, amik pl. az után jelentek meg, miután az alaplapot a gyártó kiadta, így fogadni tudnak későbbi megjelenésű processzorokat is.
Laptopoknál más a helyzet, itt is vannak BIOS frissítések, de ezek inkább kisebb bugokat orvosolnak, ritka, h update cpu microcodes szerepeljen a BIOS txt-jében.
Ezeket a notikat nem arra tervezték, h fejlesztgessék a felhasználók, eleve tiszta szerencse, h egyáltalán lehet őket csereberélgetni a processzorokat.Ha neten Googlezol, akkor ne csak chipseteket, meg processzorkódszámokat hasonlíts össze, mindig konkrét gépet nézz, (Asus K52JB).
Én nem kerestem rá a gépedre konkrétan, csak gondoltam, h nem fogja vinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx