- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefe29
csendes tag
Elsősorban gaming lenne a cél, szóval lehet jobb lenne egy erősebb két magos verzió, mondjuk ez:
[link]
Mennyit számítana, azon a kevéske processzor órajelen kívűl, hogy ez magonként 1MB cache-el rendelkezik, míg az enyém csak 512kB-al?
Az Aida64 azt írja a memóriabusz tulajdonságainál, hogy az effektív órajelem 1067MHz (mondjuk ez várható is volt, mert a P360-as ennyit támogat), de a két ram ami a gépben van, azoknál a sebességre ezt írja: DDR3-1333 (667MHz). Igazából elég lenne az 1GB-os ramot kicserélni egy 4GB-osra, de akkor gondolom órajelnek egyeznie kell.
A fentebb linkelt processzor viszont kezeli már az 1333MHz-es ramot is, tehát akkor gondolom ki is használnám azt ami van most.
Még gondoltam rá, hogy a 35W-os 3GHz-es testvérét is bele lehetne nyomni, mert találtam egy kollégának a szereléséről egy cikket, ami ugyanez a laptop mint az enyém, és az N970-et rakta bele.
http://logout.hu/cikk/tk-81_processzor_csere/bevezeto_szereles.html
Na mindenesetre a kérdés az lenne, hogy mivel érhetném el a legjobb teljesítményt játékokra nézve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged