- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
BigDarkJoy #7420 üzenetére
Legegyszerűbb szerintem, ha veszel egy ODD-HDD beépítő keretet. Vedd ki a DVD meghajtót, nézd meg a magasságát (bár szinte biztos, hogy 12,7mm), és hogy IDE, vagy SATA foglalatú.
Ha SATA akkor nyert ügyed van, nem lesz sebességvesztés, ha belepakolod a HDD-t (annak helyére meg ugye mehet az SSD).
Ha IDE, akkor sincs nagy baj, van olyan keret, ami belül SATA, kívül IDE. Ebben az esetben lesz valamennyi sebességvesztés a HDD esetében, de az SSD rendes sebességgel fog menni a HDD helyén, ez szerintem kárpótol
Én legalábbis így oldottam meg. Ilyen a keret, nézz szét hardveraprón, olcsón találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest