Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsi99
üzenetére
Köszönöm a reakciót!
Megvan a hiba! A billentyűzet+bekapcsológomb paneljához tartozó szalagkábel, egy gyárilag eléggé bugyuta módon hajtott kábel ebben a típusban. Szétszedtem ismet a gépet, majd a billentyűzet fedlapon lévő kábelt sárga-fekete jól ragadós szgszalaggal, alul fixáltam, hogy ne mozogjon, mivel át van bújtatva egy lukon pluszban, ezért nem csatlakozott rendesen... Minden működik most nyomom az aida64 stressz tesztet. Egyébként milyen progivalnérdemes még tesztelni a procit?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megvan a hiba! A billentyűzet+bekapcsológomb paneljához tartozó szalagkábel, egy gyárilag eléggé bugyuta módon hajtott kábel ebben a típusban. Szétszedtem ismet a gépet, majd a billentyűzet fedlapon lévő kábelt sárga-fekete jól ragadós szgszalaggal, alul fixáltam, hogy ne mozogjon, mivel át van bújtatva egy lukon pluszban, ezért nem csatlakozott rendesen... Minden működik most nyomom az aida64 stressz tesztet. Egyébként milyen progivalnérdemes még tesztelni a procit?
Pyttawrx