- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ada19
senior tag
Üdv! Úgy néz ki pár napon belül szert teszek egy ASUS A8He gépre, de alapból csak 512 RAM van benne (DDR-II, 533Mhz). Bővíteni szeretném 1GB-ra, a kérdéseim a következők lennének ezzel kapcs.:
* Kingston 512-es ramot néztem ki. Van-e esély arra hogy nem megy a gyárilag benne lévővel? Ált. milyen márkájú ramokat használ az ASUS?
* Mennyire számít az hogy az időzítés esetleg különböző a beépített és az új ramnál? (Nem vagyok teljesen képben ezzel, lehet notiknál nagyjából egységes és nincs is gond vele)
* ASUS-nál ugrik-e a garancia ha én teszem bele a ramot? (Hallottam már sokféle márkáról hogy valakik azt írták hogy csak szervíz által bővíthető - persze lehet csak urban legend az egész)
Első körben ennyi
A válaszokért mély tiszteletem jár. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest