- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
Hello!
Tanácsot szeretnék elsősorban kérni, nem tudom pontosan jó helyen járok -e de úgy gondolom ti is tudtok segíteni. PC-ről váltottam egy notebookra (Dell D630) amiben jelenleg egy 160gb-s winchester van. A pcmből maradt egy 500gb-s. Az lenne a kérdésem hogy minek lenne több értelme: ha eladnám az 500ast és vennék a notebookba egy nagyobbat pl 320-gbst, ha igen akkor milyen winchestert és mekkorát ajánlotok (ár érték arányban hány gb-s a legjobb stb) vagy pedig, vegyek egy HDDkeretet az 500as asztali winchesternek és usbről kössem rá? Tulajdonképp csak fényképek meg filmek tárolására használnám a nagyobb háttértárat és nem tudom az usb 2.0 adatátiteli sebessége elegendő -e ahhoz, hogy például egy HD filmet lejátszak simán usbn keresztül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- DUNE médialejátszók topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Háztartási gépek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest