Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
köszi, de nemsokára megjön az új procim, akkor szerintem így is úgy is sérülne a matrica, még jobban és valószínűsítem a szét és összeszerelés is nyomot fog hagyni, a színezett csavarokon,
mérlegeltem és úgy döntöttem nem fogok még 1,5 évet várni, a fejlesztéssel, mert addigra már szerintem semmire sem lesz elég ez a gép nekem, már most is fáj a szívem, hogy nem tudok erősebb procit belerakni
ezt a core i5 430at is most kellett kihozniuk, ilyen olcsón, pedig mennyit vártam a noti vásárlással, most 700€-ért tudnék venni i5 430-at 4GB DDR3 rammal 500GB vinyóval HD5650-el USB 3.0-val e-SATA, HDMI... kivezetésel
nem is mondom inkább tovább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest