- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SAnyi_
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy több, mint 4 éves ASUS A6U-5050-es notim. Ez az a széria, amibe a csak "nyulat dobni jó" DVD író került. Illetve gariban csak ilyeneket raktak bele. Már akkor sem ment, amikor teljesen új volt. Nem is használom semmire, de ma a gép portalanításakor úgy döntöttem, hogy kiszedem. Most van egy nagy hézag a gép oldalán. Jobban porosodik, de talán jobban szellőzik is.
Kérdésem: Lehet-e a DVD író helyére valamilyen úton-módon hdd-t építeni? Ha igen, akkor kb mennyi munkába és pénzbe lenne? Elég vállalkozó szellemű vagyok, szóval elég lenne egy jó link is, amin elindulhatok.
DVD típusa: TSST TS-L532U
ui: az első hszben ideje volna frissíteni a linkeket, mert nem igazán mutatnak jó helyre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest