- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
Hali!
Húgom HP tx1205US notijában fontolgatom a proci cserét, mert nagyon melegszik a kicsike (mármint a notebook, nem a húgom...
).
Egy nForce 430 chipset van a lapon, és a hűtő egy heatpipe-al hűti az Socket S1-es Turion TL-56-ot (1,8Ghz 35W 90nm TMDTL56HAX5CT) és a GF 6150GO IGP-t is.
Leszedtem, és áttisztítottam a hűtőt, ami tele volt porral (éljen a kompresszor...
), aztán gondoltam ha letisztogatom a procit, és a fél kiló szürke massza helyett ami rá volt kenve használok valami jóféle pasztát. Az IGP és még pár chip (meg valami kondi talán, nem tudom, nem vagyok elektromérnök) pedig ilyen kétoldalú ragasszal volt "hűtve" szóval azokat is inkább pasztázom majd.
A konkrét kérdés az lenne, hogy vajon bele megy-e a lapba egy 65nm-es TL-56 vagy TL-60 "Tyler" és hogy megéri-e egyáltalán a csere ha pusztán a hőtermelést vesszük figyelembe?
Egyébként akár képekkel is tudok szolgálni az alkatrészekről, ha igény van rá, vagy ha vki úgy tud valami okosabbat mondani (hűtő moddolás pl.)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- HP Alkatrészek eladók!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest