Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Nem sokkal fentebb olvastam hogy másnak is van hasonló problémája,amivel nem sokat lehet kezdeni csak újabb laptop vásárlással,de azért felteszem a kérdést hátha…..
Adott egy HP Compaq 610.
CPU : Intel Celeron T1500
Ram : 2+1 GB DDR2 800MHz vagyis összesen 3GB
HDD : 120GB SataIIWin10 elfut rajta,de eléggé lassú szegénykém.

YT videókat 480p-ben futtatja ami elegendő lenne.Ahogy néztem a proci kihasználtságom 100%-ra ugrik fel nagyon sokszor és ilyenkor lassul be nagyon.
Cseréltem egy 120GB-os SSD-re a HDD-t mert van ithon a szekrénybe feleslegesen. ( tudom ezen a régi gépen nem sokat ér a SataII miatt )
SSD-re telepítettem egy sallangoktól mentes Win7 Tiny rendszert,és a gép megtáltosodott,de amint ismét böngészni szeretnék lassabb mint szeretném ( gyorsabb mint win10-el ) YT videóknál a 720p is megy már jobban,de itt is megröccen időnként.
Szerintetek egy T5870 proci cserével jobb lenne,vagy mondhatni ugyanilyen maradna?
Vagy esetleg lehetne bele rakni jobb CPU-t is?Nem napi használós gépnek szánnám,de ha már itt van elszórakozgatok vele,ha egy kis pénz ráforditással jobbá tudnám varázsolni nekem már megérné a ráfordított időt.

Új hozzászólás Aktív témák
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx