- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Nem sokkal fentebb olvastam hogy másnak is van hasonló problémája,amivel nem sokat lehet kezdeni csak újabb laptop vásárlással,de azért felteszem a kérdést hátha…..Adott egy HP Compaq 610.
CPU : Intel Celeron T1500
Ram : 2+1 GB DDR2 800MHz vagyis összesen 3GB
HDD : 120GB SataIIWin10 elfut rajta,de eléggé lassú szegénykém.
YT videókat 480p-ben futtatja ami elegendő lenne.Ahogy néztem a proci kihasználtságom 100%-ra ugrik fel nagyon sokszor és ilyenkor lassul be nagyon.
Cseréltem egy 120GB-os SSD-re a HDD-t mert van ithon a szekrénybe feleslegesen. ( tudom ezen a régi gépen nem sokat ér a SataII miatt )
SSD-re telepítettem egy sallangoktól mentes Win7 Tiny rendszert,és a gép megtáltosodott,de amint ismét böngészni szeretnék lassabb mint szeretném ( gyorsabb mint win10-el ) YT videóknál a 720p is megy már jobban,de itt is megröccen időnként.
Szerintetek egy T5870 proci cserével jobb lenne,vagy mondhatni ugyanilyen maradna?
Vagy esetleg lehetne bele rakni jobb CPU-t is?Nem napi használós gépnek szánnám,de ha már itt van elszórakozgatok vele,ha egy kis pénz ráforditással jobbá tudnám varázsolni nekem már megérné a ráfordított időt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest