- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagolyszkij
újonc
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, lehetőségeimhez és tudásomhoz mérten én már mindent megpróbáltam, de egyszerűen ez a már túlmutat rajtam!
Vásároltam (RADIUM COMPUTER) idén március környékén egy LENOVO Y720 laptopot (i7-7700hq,gtx1060,ssd,hdd,16gb ram). A ram alapból 8gb volt a gépben, ezt vásárláskor 16-ra bővítve kértem. Használtam a gépet gyönyörűen (munkára, nem játékra), aztán most decemberben volt egy melóm, ahova gondoltam elkél, ha bővíttetem a rendszer még 16gb rammal így összesen 32-re.
- először betettek az első mellé egy ugyanolyat - ramhiba volt hülye fagyásokkal, visszavittem
- másodszor kicserélték mind a kettőt (CRUCIAL), ugyancsak ramhiba, a win össze vissza fagyott, kékhalálokat dobált, majd be sem töltött már a win (10) megint vissza vittem
- tehát harmadszor is vissza vittem, a szervizes srác lementette nekem a dolgokat az ssdről, kapott két új ADATA 16BG ramot, illetve feltett egy új wintAzóta a gépe működik, nincsen ramhiba, tudok dolgozni, pörög a 32 ram szépen
DE a gép 60 MÁSODPERC alatt indítja el a windowst az eredeti cirka 8 mp helyett.
- raktam újra wint, drivereket, reseteltem a biost, majd updateltem, gyakorlatilag mindent megpróbáltam, de a probléma fennál
Van bárkinek bármi ötlete, hogy mi lehet a gond? Hálás lennék!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest