- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beggar
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémában szeretnék segítséget kérni. Akksi lemerülés után a gép nem indul (Lenovo G500S), csak fekete képernyő volt először. Korábban volt már egyszer ugyanilyen probléma, hagytam tölteni bekapcsolva és kb 10 perc után egyszer csak elindult érdekes módon. Próbáltam most is ezt, de nem oldotta meg. Indítás után a BOOT logo-ig sem jutott el csak felpörgött a venti és a HDD, aztán a feketeség (Lenovo logo nélkül). Pár perc után iszonyat forró lett, így kikapcsoltam, kivettem az akksit, hagytam hűlni, majd ismét bekapcsoltam. Ezek után az történt, hogy a bekapcsolás után kb 2 másodpercig pörög a venti és a HDD, majd leáll, 1mp várakozás és automatikusan ismételten ugyanezt játsza, így már bekapcsolva sem marad. Próbáltam csak akksiról, csak hálózatról, de semmit nem csinál, csak elindul és leáll. Mitől lehet ez?
Előre köszönök minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- Dell Latitude 5590 laptop (i5,8GB, 256gb)
- Erős 10 magos Lenovo T14 S gen3 (12.Gen Core I5 16Gb DDR5) laptop - Premium GARANCIÁLIS!
- Újszerű erős ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I7 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest