Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KO2
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Találtam neten példákat rá, már megcsinálták páran, vannak itt ott leírások a folyamatról, csak hiányos képekkel, nem működő linkekkel. De azt láttam hogy a végeredmény egy működő laptop volt
-
KO2
aktív tag
Sziasztok !
Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg van itt köztetek olyan aki Asus G73JH laptopban cserélt már videókártyát? ( egy jobb kártyára ).
Fejleszteni szeretném a gyári 720QM / Radeon 5870 párost 920 vagy 940XM / 7970m re.
A laptopot már ezerszer szétszereltem, a processzor csere se fogna ki rajtam, de a videókártya csere nekem kicsit bonyolult, ugyanis állítólag 7970 es kártyából csak Clevo 7970 es kártya jó 1.2 es verziójú, és azt is flashelt vbiossal mert ki kell benne kapcsolni az endurot.
Ha valakinek van tapasztalata ezzel vagy akár egy másik videókártya cserével kapcsolatban G73JH hoz, annak megköszönném a segítségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux Mint
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gitáros topic
- Automata kávégépek
- Villanyszerelés
- Star Citizen
- Xbox Series X|S
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx