- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
Új hozzászólás Aktív témák
-
syC
addikt
Miután a szervíz az 50k-s alaplap árat közölte, gondoltam magamban: összerakom a lomot, legyen legalább egyben a szemétkupac. Azért mégiscsak mindent kipucoltam, kifújtam, hűtést újrapasztáztam, padokat megigazgattam, összeraktam, majd jött a csoda: megy!
Mondtam is a tulajának, hogy ezentúl beszélgessen a gépéhez.
-
Dell XPS
veterán
Jó lett volna lecserélni (időben) a_gyári_padokat, mert jelentős szerepük van a hűtésben. Termelődik hő gazdagon a notiban (AMD komponensek), így kiszáradnak, elveszítik hőátadó tulajdonságukat. A sok meleg megteszi hatását, rideggé válnak az anyagok, érintkezési problémák jelennek meg az alaplapon (BGA).
Természetesen sok olyan laptop van ahol gyárilag alultervezett a hűtés, így bármit teszel, pár múlva boritékolható a hibajelenség.
-
Dell XPS
veterán
Szerintem is alaplap hiba (északi híd); nem érzékeli "megfelelően" a processzort és ezért jelzi be a hibakódot. Ez nagyon gyakori hibajelenség a szériánál, ettől függetlenül szívesen leküldöm a hirdetett processzort (amit kértél !), de nem fogja orvosolni a problémát. Sajnos.
-
Muerte
addikt
Szerintem arra kb.1% az esély hogy a cpu rossz,de meg lehet próbálni egy másikkal azért ha valaki tud kölcsön adni annyi időre egyet,venni így látatlanból másikat szerintem rossz döntés lenne.Na de várjál először is milyen proci van benne?A vga csak az integrált HD vagy valami ATI is van a lapon?mert ha nincs akkor természetesen csak a proci lehet a ludas,azon belül is a saját grafikus processzora.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- EliteBook 640 G10 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HX RTX 5060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest