- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syC
addikt
Miután a szervíz az 50k-s alaplap árat közölte, gondoltam magamban: összerakom a lomot, legyen legalább egyben a szemétkupac. Azért mégiscsak mindent kipucoltam, kifújtam, hűtést újrapasztáztam, padokat megigazgattam, összeraktam, majd jött a csoda: megy!
Mondtam is a tulajának, hogy ezentúl beszélgessen a gépéhez.
-
Dell XPS
veterán
Jó lett volna lecserélni (időben) a_gyári_padokat, mert jelentős szerepük van a hűtésben. Termelődik hő gazdagon a notiban (AMD komponensek), így kiszáradnak, elveszítik hőátadó tulajdonságukat. A sok meleg megteszi hatását, rideggé válnak az anyagok, érintkezési problémák jelennek meg az alaplapon (BGA).
Természetesen sok olyan laptop van ahol gyárilag alultervezett a hűtés, így bármit teszel, pár múlva boritékolható a hibajelenség.
-
Dell XPS
veterán
Szerintem is alaplap hiba (északi híd); nem érzékeli "megfelelően" a processzort és ezért jelzi be a hibakódot. Ez nagyon gyakori hibajelenség a szériánál, ettől függetlenül szívesen leküldöm a hirdetett processzort (amit kértél !), de nem fogja orvosolni a problémát. Sajnos.
-
Muerte
addikt
Szerintem arra kb.1% az esély hogy a cpu rossz,de meg lehet próbálni egy másikkal azért ha valaki tud kölcsön adni annyi időre egyet,venni így látatlanból másikat szerintem rossz döntés lenne.Na de várjál először is milyen proci van benne?A vga csak az integrált HD vagy valami ATI is van a lapon?mert ha nincs akkor természetesen csak a proci lehet a ludas,azon belül is a saját grafikus processzora.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Yettel topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest