Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
válasz
pukkancska
üzenetére
A VGA az VGA, ha integrált, ha nem
Nem? 
Egyszer láttam ilyen problémát amikor nem VGA hibás volt a gép, akkor villámcsapás volt a gép közelében, és a belső táp szállt el.
Ha 8400GS van benne, akkor gyakorlatilag elég sok hülye hibát tud csinálni egy Acer.
-
Atos23
senior tag
válasz
pukkancska
üzenetére
És ezt kérdezed az aláírásodban lévő szöveg mellett? Milyen rossz laptop felvásárló bizniszmen, aki ennyit sem tud? A VGA hiba okozza, hogy kilövi magát a géped.
-
Cseppfiu
csendes tag
válasz
pukkancska
üzenetére
Nincs átolvastam a kézikönyvét és nincs benne semmi ilyesmi.
A funkció billentyűkkel : hálózati kapcsolatokat, akksi szintet, fényerőt, és hangerőt lehet módosítani. Mikor megvettem akkor a sajátgépbe belépve az egyéb eszközöknél a bluetoot melett volt egy kis ikon amivel lehetett használni. Csak valahogy letörlődött
-
kraken
tag
válasz
pukkancska
üzenetére
Nagyon köszi
,milyen ramot fogad,valahonnan lehet informálódni? -
McJoker
tag
válasz
pukkancska
üzenetére
Automatice Fn+Num lock-ra gondoltam, ne kérdezd miért.
Mindenesetre köszi! 
-
McJoker
tag
válasz
pukkancska
üzenetére
Összesen 3 db lakatos led van a gépen, az egyikben egy A betű, ezt a caps lock kapcsolja, a másikban két nyíl: le-fel, ezt kapcsolja a num lock, a harmadikban pedig egy 1-es, ezt kb. semmi nem kapcsolja, már mindent végig próbáltam.

-
lil33
csendes tag
válasz
pukkancska
üzenetére
Köszönöm, hogy írtál, nem volt még, igen, biztosan ráférne, köszi. Nem nagyon merném szétszedni, az asztali gépet szétkaptam könnyebben, erre inkább majd megkérek valakit, aki gyakorlottabb benne

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Gyúrósok ide!
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nem?

,milyen ramot fogad,valahonnan lehet informálódni?
Mindenesetre köszi! 

Pyttawrx