- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Dell XPS #7274 üzenetére
Igazából nem OS alól indul a memtest, hanem a Linux a Grub rendszerindító menübe teszi be a Memtest 86+ választási lehetőséget, és ott kezd el hibát dobálni.
A kék képernyős fagyástól meg már hülyét kapok. Eddig az Aida stressz teszt, vagy a HDD sebességteszt futás közben is dobálta a kék képernyőt. Nagy bőszen átköltöztem a másik alaplapra, (memória, HDD, kijelző) ott lefuttattam ugyanazokat és nem volt kék képernyő. Már majdnem elkezdtem az alaplap cserét, de gondoltam na mégegyszer azok a terhelések..... na azóta nem volt semmilyen kék képernyőm..... Most arra gondolok, vagy a memória, vagy a HDD kontakt hibás, illetve koszos lehetett valamelyik slot.
Egy biztos, hogy a HD Sentinel 1 hibás szektort jelez a HDD-re és valami felpörgési gondra gyanakszik amit szerinte akár gyenge tápegység is vagy a nagy lemez terhelés okozhat, de a HD Tune nem jelez felület hibát, bár a chkdsk talál index hibákat, és az Aida64 is sikítozik néhány fájlnál, hogy nem olvasható, illetve javította a fájl hibát.
Szóval a HDD-re gyanakszom mint hibaforrásra, de kicsit pontosabban kellene behatárolnom a hiba okát. Igazság szerint ez a gép már leamortizált egy HDD-t (az eredetit amivel vettem) és mikor megvettem bele ezt a vinyót, elég hamar jelentkezett a HDD szektorhiba ami azóta is megvan, és nem szaporodott. Na így most nem tudom eldönteni, hogy a HDD vagy a vezérlője a bibis..... szóval nem egyszerű az élet egy 10 éves laptoppal
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ!!! Apple MacBook Air M2/16GB/256SSD/Fekete/Magyar
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- DELL Latitude 5520 i7 GARANCIÁLIS
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest