Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nhorbee
aktív tag
Sziasztok!
A napokban rám szólt egy kedves barátom, hogy egyik napról a másikra elromlott a Fujitsu-Siemens Amilo PA 2548 típusú notebookja. A probléma oka nagy valószínűséggel a videókártya hibájára vezethető vissza. A rendszer letiltja a hardvert, 43-as hibakódra hivatkozva. Nagy ritkán, egy-egy újraindítás után "megjavul" , de kisebb számítási teljesítményt igénylő műveletnél lefagy. Próbáltam lejjebb venni az órajeleket, hogy valamennyire használható legyen, de nem sikerült. Van valakinek valami ötlete mitévő legyek? Azt tanácsoltam neki, hogy vigye el egy szervizbe , mert ezennel az én hatáskörömön túlnőtt a probléma. Garancia nincs. Ezen típus esetén lehetséges csak a hardver cseréje vagy alaplapcserére kényszerül?
Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!
További szép estét mindenkinek.Szerk.: Egy Geforce 8400M G kártyáról van szó a pontosság kedvéért.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx