Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssent
senior tag
válasz
chikasszo
üzenetére
Nos, nem tudom, hogy pontosan hogyan is épül fel ez az intel 852GM chipset, de minden bizonnyal az integrált vga nem egy szál magában csücsül egy külön kis tokban, hanem jól össze van zárva egy kis memóriavezérlővel meg esetleg még ezzel-azzal. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy amit a vga által termelt hőnek hiszel, azt valóban a vga termeli (sőt).
Másrészt azt sem nagyon tudom, hogy egyáltalán hogyan tudod mérni a vga hőmérsékletét? Van olyanod, hogy vga thermal sensor, vagy mi? Mert tapintásra sokmindent érezhetsz melegnek. Nálam pl a miniPCI wlan kártya alatt sokszor melegebb a gép, mint a proci alatt. Na erre varrjál gombot. -
ponti_ak
addikt
válasz
chikasszo
üzenetére
Szia chikasszo,
Ne haragudj, de már ketten is elmondták, hogy ne erőlködj ezzel, mert nincs éretelme. Higgy nekik. Nem tegnap vettek először laptopot, ebben is biztos vagyok...
Szóval szerintem ne erőltesd tovább.
Inkább olvass utána ennek a témának egy picit. Tényleg remek topikok vannak itt a PH!-n, sok hasznos tapasztalattal, információval! 
Gonosz ON:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ultimate GPU-downclock csak neked: forrasztópáka, G852 kioperál, S3Trio beilleszt, kevés cin, sok türelem. Semmi melegedés. Gonosz OFF
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Robotporszívók
- Automata kávégépek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- One mobilszolgáltatások
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14 OLED UX3405CA - Ultra 9 285H 32 GB RAM 2000 GB SSD - ~ÚJ
- T14s Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10510U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- TUF F16 FX608JH 16" FHD+ IPS i5-13450HX RTX 5050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840 G3, 14" FHD kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Inkább olvass utána ennek a témának egy picit. Tényleg remek topikok vannak itt a PH!-n, sok hasznos tapasztalattal, információval! 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)