- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz
dewill79 #16922 üzenetére
Beszéltem DellXPS kollégával, Ő is azon a véleményen van, mint én, tehát egyértelmű, hogy többet ér. De nehéz itthon eladni a hazai piac miatt. A magyar ember fél az ismeretlentől. Holnap lesz egy kis szabadidőm, és segítek Neked megírni a hirdetés szövegét, amivel esetleg könnyebben el tudod adni, valamivel magasabb összegért, csak most melózok.
Hidd el, nem hasraütöttem, körbejártam hogy mik ablehetőségek. Értemén, hogy felsőkategória, értem én hogy kiváló anyaghasználat, vagy korszerű hw.
Én ennek ellenére ezt mondom Neked, ez a véleményem, és nem másítom meg.Holnap pü-ben értekezünk.
Írj rá nyugodtan DellXPSre is, ha valami kérdésed van, biztos vagyok benne, hogy készséggel válaszolni fog.
-
MurdR
veterán
válasz
dewill79 #16922 üzenetére
Nem sértődtem meg, dehogy is.
Ha azt mondom 240, evidens hogy nem 240ért fogod feltenni, mert csúnyán le fogják alkudni.Te ismered a Clevot, én ismerem a Clevot, a másik 25000 aki most notebookot akar venni, és meglátja hogy Schenker, nem fog beírni a googleba keresés gyanánt, és nem fog rájönni arra sem, hogy egy felsőkategóriás gamer PC, ami nyugaton már bizonyított.
Én csak hazai árakkal tudok szolgálni, a hazai vásárlók gondolkodásmódjával Ti felétek.
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Xbox Ultimate előfizetések
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest