Új hozzászólás Aktív témák

• bela5

senior tag

Emlékeztetőnek bemásolom:
    -Márka-Típus-Modellszám - Elég sok géppel foglalkozom nap,mint nap, de nem fogok tippelgetni
    -Specifikáció:
    (ami számomra különösen fontos)
    -Processzor
    -Memória
    -Videokártya
    -Optikai meghajtó
    -Winchester (HDD) stb.
    -Esetleges bővítések
    -Vásárlás időpontja (Mennyi idős)
    -Garanciális e még
    -Egyebek, amiket hozzá akartok adni (Táska, egér, gyári tartozékok)
    -Akkumulátor elhasználódási aránya/állapota
    -Esetleg betehettek képet a gépről
    Linkekkel csak a specifikáció után bombázzatok, ne én keresgéljem a gépeitek adatait.
    (B)-Hibák -> Pl. alaplaphiba, betörött képernyő stb.(/B)
    -Egy alaplaphibás gép ára max. 30k-ra leviszi a gép árát. Ha a hibát nem olvasom, akkor ebből adódóan lehet, hogy magasabb árat mondok rá. Ezt a részt félkövérré alakítva emeljétek ki...
    .................................... - ..............................................
    -Privátban az árazások lassabban mennek, így célszerű itt a topikban keresni. Ugyanis a privátokra csak hosszas határidővel, vagy egyáltalán nem válaszolok időhiány miatt.
    -Az árazásos kéréseket körülbelül 1-3 nap alatt tudom teljesíteni. Ha közbe jön valami, vagy el kell utaznom, akkor azt külön fogom jelezni, ahogy eddig is tettem.
    -Ha a kapott árral nem vagytok megelégedve, akkor célszerű rákérdezni. Ember vagyok én is, nem gép, ezért elképzelhető, hogy elnéztem valamit.
    -Árazásra lehet hivatkozni a hirdetésekben.
    Remélem a továbbiakban ezek tekintetében fogtok írni a topikba, ezzel javítva az árazások pontosságát és az én munkámat.
    Előre is köszönöm!
    Bela5
    Ármester

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés