- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
atomin13
aktív tag
hali , van nekem egy Aopen 1557-GLS tip. noti , 4400 akksival (gyári)
az lenne a gondom hogy egyik progival sem írja ki , hogy még mennyi idő van hátra, vajon ez miért lehet, van valami jó program ami kiírja nekem hogy még 2 óra 10 perc...... szal lehet hogy az akksi nem tudja ezt az opciót??? vagy nem akksi típus függő a hátralevő idő kiírása???Topikot zárom, itt lehet folytatni.
[ Módosította: Mate ]
-
cudar07
senior tag
sziasztok
tudom hogy nem teljesen ide vág de aksi
olyan problémám van hogy ment a laptop aksiról és kicsúszott belőle az aksi
miután viszaraktam már a boot képernyő sem jön be rajta
a ledek közül az akumulátor világit meg a monitor (elvileg) on led is világit
probáltam adapterről elinditani de igy is csak kereg egy kicsit és semmi tőbb.
ilyenkor mi a teendő??
hasonló problémákkal járt már valaki.
ja a tipus
THOSIBA SATELLIT PRO 4600
előre is köszönöm -
OliApa
aktív tag
Keresek a lenti notebookba egy olyan akksit, ami legalább 30 percet bír. Nem szeretnék újat 20 k HUFért, mert kizárólag 220-ról használom (hálószobában játék/internet/TV/rádió/DVD/videó-ként, hétvégeken meg a nyaralóban) de a kóbor áramszünet miatt jó lenne, mert ezzel ideje sincs kikapcsolni . . .
[Szerkesztve] -
h.laczko
csendes tag
Megpróbáltam kimérni az akksi kivezetéseit. Az egyik szélén levő két piros és a másik szélén levő két fekete kőzött tudtan valami kicsi (kb. 1,4V) feszt mérni. A két piros és a két fekete össze van kötve egymással. Lehetséges, hogy ezen a két kapcson tölti a gép az akksit? Mi lenne, ha egy külső tápról megpróbálnám tölteni? Egyáltalán csak két kapcson keresztül tölt?
-
h.laczko
csendes tag
válasz
steve@prhw #5 üzenetére
Szerintem teljesen lemerült, mert úgy lett vége, hogy akksiról használtam és egyszer csak minden előjel néllül, elszállt. Az lenne a legjobb, ha ki tunám próbálni az akksit egy másik gépben, vagy a gépemet egy másik akksival, mert az is lehet, hogy a géppel van valami gond, bár ezt nem nagyon hiszem.
-
h.laczko
csendes tag
válasz
steve@prhw #3 üzenetére
Az nem lehet, hogy valahogy teljesen lemerült és csak az akksi elektronikája nem engedi feltölteni?
-
steve@prhw
őstag
Sajna könnyen lehet, hogy ennyi volt az akksi... Laptoppal még nem jártam így, de anno egy szünetmentesem akkuja halt el úgy, hogy előtte még 40 percet vitte a gépet, másnap meg meg sem nyikkant... Van ilyen, hogy teljesítménycsökkenést jóformán észre sem veszel, egyszercsak nyekk
-
h.laczko
csendes tag
Hali!
Az akksiról még annyit, hogy az XP-n belüli telepmérő 3 féle dolgot ír ki:
1. akksi 100%-ig feltöltve (fennmaradó energia: 100%)
2. akksi 0%-on és töltés (fennmaradó energia: 0%)
3. nincs akksi (fennmaradó energia: ismeretlen)
Ezt a 3 dolgot kb fél percenként váltogatva írja ki. Ha lehúzom a töltőről, az eredmény mindhárom esetben ugyanaz: elszáll az egész, mintha tényleg nem is lenne bent akksi.
üdv.: Laci -
h.laczko
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy az utóbbi időben elég ''furcsán'' viselkedik a laptopom. A töltésjelző össze-vissza villog, kb. 2 percenképnt áll neki tölteni, és ami a legrosszabb, az az, hogy csak akksiról meg se nyikkan a gép. Amikor legutoljára akksiról ment, akkor még majdnem másfél órát elment töltés nélkül. Most még csak el sem indul. Nem hiszem, hogy az akksi egyik pillanatról a másikra ennyire meghalt. Mi lehet vele a gond?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
üdv.: Laci
Aktív témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!