Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
termaltake
üzenetére
Odamész hogy vezérlőpult-rendszer-rendszereszközök.itt egymás alá szépen fel vannak sorolva a cuccok,hogy mi van a gépben.na most itt kell lennie az egyik csoportban egy usb storage device-nak.ennek kell a driverét megbuherni.
-
termaltake
csendes tag
Egyébként xp
-
termaltake
csendes tag
Ő pontosan hol mondod?Az a baj hogy ez a gond az egyik haveromnál merült fel és csak holnap tudom megnézni.És ha nem ez akkor mi lehet még a bibi? DE SZERINTEM EZZEL IS SOKAT SEGÍTETTÉL,úgy hogy KÖSSZ!!!
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
termaltake
üzenetére
Ugye XP alatt próbálkozol?
Na annyi a trükk hogy a Rendszereszközöknél az USB Storage Device-nak a driverét kell frissíteni.Rámész arra hogy te akarod kiválasztani listából,és ha minden igaz a következő ablakban már csak rá kell bökni az 5510-re.Ha jól emlékszem ezt kell csinálni-régen telepítettem már újra az XP-m és a teló progiját :)Ha nem megy,szólj. -
termaltake
csendes tag
HY!Arra lennék kíváncsi hogyan lehet a már említett telefonra mp3-mat másolni?Pontosabban nekem azzal van problémám hogy a windows felismeri,a saját programa viszont azt írja hogy nem lehet az eszközzel komunikálni.Mi lehet a gáz?:F
Aktív témák
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi