Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Nagyon egyet tudok érteni Veled. Én spec bő két hónapja léptem ki (fejeztem be) egy 5 éves kapcsolatot. Már tervezve volt mindenféle. Csak ugye a sors meg gyarló ez ember...
Szal én is hatalmas szeretet és szeretni vágyás hiányában bírok most leledzeni. Tudod Te is vagy legalábbis érzed, hogy nincs jobb dolog a világon mint szeretni és szeretgetni valakit.És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Grafiqs
őstag
Legalább annyira fontos mint a már működő kapcsolat egésze. IMHO a kezdet nagyon nagy mértékben tudja befolyásolni a kialakult kapcsolat működését. Tulajdonképpen ez alapozza meg a jövőt. És nemcsak pejoratikus szempontból.
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Grafiqs
őstag
válasz burgatshow #91 üzenetére
Ezen én is végigmentem. Xar dolog tény. Hülyeség mikor azt mondják el kell felejteni. Úgysem lehet, főleg nem akarva. Magamból kiindúlva 1 dolgot tehetsz. Járj minél többet társaságba. Én is ezt tettem. Heti 2-3-4 összeröffenés a haverokkal. Nekem segített át''lendülni'' a krízisen. Így 2 hónap távlatából főleg, hogy már a beszélő viszony sincs meg. Jól megbántott úgy 3 hete. Pedig a szakítás után 2 héttel még összegabajodtunk 1 éjszaka erejéig. Nem, nem lett könnyebb sőt. Szal kitartás. Az idő segít. És társaság, társaság és társaság. Ez segít(het). Elvonja a figyelmed és leköt. Addig sem gondolsz rá.
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Grafiqs
őstag
Azokat a hsz-eket, amik nagyon offok voltak ráadásul igen-igen sértő is a női nemre nézve töröltem. Megkérek mindenkit, hogy a jövőben tartózkodjon a hasonlóktól.
-
Grafiqs
őstag
SzalaiG megkérlek a jövőben csak akkor szólj hozzá ehhez vagy bármely más topikhoz, ha értelmes, a topik témáját érintő hozzászólnivalód van. Arra külön megkérlek, hogy ebbe a topikba ne postolgass vicceket.
Takarítottam...És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
Aktív témák
Hirdetés
- Videókártya 1060 6gb
- Gyors Lenovo Thinkpad T460s 14" Full HD üzleti laptop i5-6300U ,8GB DDR4,256GB SSD,Win10, DUPLA aksi
- Új 0 perces Playstation 5 Slim -- Digital -- 2 év garancia
- SK Hynix PC801 2TB Gen 4 7000/6500 Mb/s NVME SSD eladó
- Dell T3420 SFF: Intel Xeon E3-1240 v5 (i7-6700), 16GB DDR4, 256GB m.2 SSD, AMD R5 340X, Win 11, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest