- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
volvoguy #1152 üzenetére
Figy. Én semmi konkrétat nem írtam, csak megosztottam egy másik nézőpontot. Innentől mindenkinek a saját fantáziája dönti el, hogy milyen esetek lehetnek. Nade azért nem kell, hogy mindjárt elszaladjon velünk a ló. Kiindulásként: egy normálisabb vírusírtónak kutya kötelessége minimum szinten ismernie az operációs rendszer fájljait így ha azoknál bejelez (mondjuk az sem mindegy mit jelez), akkor nagy valószínűséggel valóban probléma van.
De azért ez nem ennyire egyszerű, mivel nagyon sokféle megoldást alkalmaznak a különböző vírusírtókban a rendszer megóvása érdekében. Az egyik legnagyobb előny lehet a központi adatbázisból letöltött "tapasztalatok által megtanult szabályok" alkalmazása a különböző programokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest