Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5751) donmackó válasza szimcsi (#5750) üzenetére


donmackó
őstag

Töröljék az et uninstaller-rel. Majd ha van érvényes felhasználó és jelszó, akkor itt át lehet konvertálni licenckulccsá.

[ Szerkesztve ]

Release the cable hounds!

(#5752) Jack Oneill


Jack Oneill
veterán

Sziasztok, csatlakoztam a táborhoz, egyelőre újságos 2 havi kóddal gépre és telóra, de később lehet, megvenném. Eddig avg és avast felhasználó voltam, csak idegileg kikészültem az avast baromságától a napokban. A szakiktól kérdezném, hogy ha beállítom manuális cselekvésre a programot, tehát ne automatán cselekedjen, hanem én szeretnék dönteni a riasztások alkalmával, akkor meddig marad ott az ablak, ha valami történik? Pl ha nem vagyok a gépnél pont és jelez, de gondolom, idővel eltűnik. Avastnál ilyenkor be lehetett állítani, hogy cselekedjen maga. Itt hogy működik, mert azt látom, hogy egy ideig felugrik és ott marad az ablak, de mi van a talált kártevővel, vagy figyelmeztetéssel, ha nem vagyok ott?

(#5753) Sharkweb válasza Jack Oneill (#5752) üzenetére


Sharkweb
aktív tag

Piros felkiáltójellel jelez a tálcaikonon. De beállítható, hogy meddig legyen ott az ablak. Beállítások-->További beállítások-->Felhasználói felület-->Riasztások és Értesítések.

(#5754) Jack Oneill válasza Sharkweb (#5753) üzenetére


Jack Oneill
veterán

Ezer köszönet :)

(#5755) Jack Oneill


Jack Oneill
veterán

Olyat csinal neha a Nod,hogy teljes kepernyos videoknal win 10 rendszeruzenetet dobal,hogy a Nod felhasznaloi beavatkozast ker. Ez rogton el is tunik,de hiaba is kattintok ra, semmi nem tortenik. Ez miert van?

(#5756) sajog159


sajog159
aktív tag

Sziasztok!

Nem tudom, hogy ide szól e a kérdésem vagy Mozillahoz…

Mozilla böngészőt használom asztalai gépemen, eddig nem volt vele bajom. Most gondoltam veszek „hozzá” egy ESET Internet Security-t. Fel is raktam egy 30 napos verziót, még 2 hétig aktív. Az utóbbi napokban azt tapasztaltam, hogy a Mozilla valahogy furcsán viselkedik:
1. Lelassult
2. Mintha párszor le is fagyna vagy valami hasonló. Nem tudtam kinyitni egy könyvjelzőt és, ha akkor be akartam zárni Firefoxot (újraindítani), az ablaka mintha becsukódott, de újra nem indult; Feladat kezelő szerint ment is és csak azzal tudtam becsukni.

Lehet az ESET Internet Security-nek köze az egészhez?

Előre is köszönöm!

(#5757) Kékes525 válasza sajog159 (#5756) üzenetére


Kékes525
félisten

Szerintem nem. Próbáld meg "Újraindítás letiltott kiegészítőkkel" opciót, mert gyanítom, hogy a kiegészítők valamelyike okozhatja. Ha így OK, akkor egyenként kapcsold vissza. Ahol jelentkezik a hiba az a kiegészítő lesz a probléma oka.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#5758) sajog159 válasza Kékes525 (#5757) üzenetére


sajog159
aktív tag

Csak hogy egyre gondoljuk:
úgy érted tiltsam le a Kiegészítőket, majd újraindítás után egyesével kacsoljam vissza?

(#5759) Sharkweb válasza sajog159 (#5758) üzenetére


Sharkweb
aktív tag

Úgy érti, hogy a Mozillában kapcsold ki a kiegészítőket és egyesével kapcsolgasd vissza őket, így rá lehet jönni melyik kiegészítő okozza a lassulást.

(#5760) Jack Oneill


Jack Oneill
veterán

Azt miért csinálja a NOD 32, amikor rendszer ellenőrzést csinálok és megnézem a naplót, akkor olyanokat ír, hogy hiba a tömörített fájl megnyitásakor, vagy gyakorlatilag bármilyen területet ellenőriz, mindenre ilyet ír, hogy hiba a megnyitáskor. Ennek ellenére 1 óra megvan az ellenőrzés.

(#5761) Sharkweb válasza Jack Oneill (#5760) üzenetére


Sharkweb
aktív tag

A jelszó védett tömörített fájlokat nem tudja megnyitni, így ezáltal nem is tudja ellenőrizni, azt hiszem a rendszer által védett tömörített fájlokat sem tudja ellenőrizni.

(#5762) Jack Oneill válasza Sharkweb (#5761) üzenetére


Jack Oneill
veterán

Értem, köszönöm :) Majd lesz még kérdésem, mert a napokban Avastról jöttem át egy próbára.

(#5763) Kékes525 válasza sajog159 (#5758) üzenetére


Kékes525
félisten

Yes, sir!. :K Ahogy (#5759) Sharkweb is írta.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#5764) sajog159


sajog159
aktív tag

Sziasztok!

Egy ESET vírus kereső vásárlásán gondolkodom és tanácsot kérnék a tisztelt hozzáértő fórumtársaktól.

ESET Internet Security vagy ESET Smart Security Premium a két jelölt. A hónlapon talált elég szűkszavú leírás alapján nem igazán tiszta nekem mi is a differencia kettő között (az világos a 2.-ik nekem nyugdíjas kedvezménnyel kb. 3x annyiba kerülne).
Jó látom, hogy a Premium verzió „csupán” a jelszavak kezelésével tér el. Ha ez így van, akkor itt már érvénysül a Botka lózungja: ”Fizessenek a gazdagok!”

Örülnék a pár tapasztaltabb ember kommentjenek erről. (Persze le tudom tölteni próbaverziót és kipróbálni, amit meg is teszem.)

Előre is köszönöm!

(#5765) Kékes525 válasza sajog159 (#5764) üzenetére


Kékes525
félisten

Compare ESET's products for Windows devices

Az ESET Smart Security Premium plusz tulajdonságai az ESET Internet Security-val összehasonlítva:

1. Anti-Theft (Windows only feature)Lets you safely store and prefill your passwords - on Windows, macOS, Android, and iOS.

2. Password Manager

3. Encrypt files and removable media, such as USB keys.Secure Data

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#5766) sajog159 válasza Kékes525 (#5765) üzenetére


sajog159
aktív tag

:R

(#5767) Jack Oneill


Jack Oneill
veterán

Sziasztok!
A korábban ígért ellenőrzésről itt vannak a képek. Szóval ezeket nem értem, miért ír hibát a megnyitáskor és miért ír helyhiányra hivatkozó hibákat. Előre is köszönöm és ne haragudjatok, csak most ismerkedem a Noddal :)
[link][link]

(#5768) Sharkweb válasza Jack Oneill (#5767) üzenetére


Sharkweb
aktív tag

Az első azok a windows által védett fájlok, azért nem tudja kicsomagolni. A második meg úgy látom, hogy jó nagy méretű fájlok a Mass Effect iso-ja és nincs elég helye kicsomagolni és ellenőrizni. Se a memóriában nem fér el, se a vinyón nincs annyi hely, hogy kicsomagolja.

(#5769) quailstorm válasza Jack Oneill (#5755) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Bekapcsol a gaming mode aztán rájön, hogy mégse. Az automata játékos mód nagyon hasznos, mert nem szaggat be egy def frissítés miatt, de nyilván a detektálás nem tökéletes. Sok Alt+tab* vagy akár egy videó megtéveszti.
*játékból ki és vissza, aztán sima módban ragad

Amúgy nekem ez a NOD10 design nagyon nem jön be. 8 volt a csúcson, 9-et még elbírtam, de ez a 10? Se ablakanimáció, se teljes képernyő, de custom. Hát, köszönjük, vissza kéne venni belőle, CCleanernek se jött be :U

[ Szerkesztve ]

(#5770) Kékes525 válasza quailstorm (#5769) üzenetére


Kékes525
félisten

Az "új" felületeknél ez a divat, a végletekig leegyszerűsített, világos, legtöbbször fehér felületek (Windows, Android) sajnos, mert nekem sem tetszik.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#5771) Jack Oneill válasza Sharkweb (#5768) üzenetére


Jack Oneill
veterán

Erdekes,mert a winyon elvileg meg van 200 gb szabad hely. Mondjuk el tudom kepzelni, hogy a tobbi nagy fajlt kicsimagolta, es a mass effectre mar nem maradt szabad hely. Viszont akkor ezeket a kicsomagolasokat a rendszer urithetne,hogy helyet adjon a kovetkezonek. Avast pl ilyeneket nem irt ki, ami tudom,nem jelent semmit.

(#5769) quailstorm
Na igen. A feher szin helyett lehetne valami sotetebb.

(#5772) quailstorm válasza Kékes525 (#5770) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Jó, csak ezek írtak egy saját ablakkezelőt, a Minitool Partition Wizard is kapott egyet, 1 éve meg a CCleaner is, ami nem tartott soká. Ezért nincs átméretezési és tálcárahelyezési animáció. NOD32-ben a teljes képernyő sokkal kevesebb helyen érhető el, és az egész lassú meg bugos.

Ér az az egyébként nem túl szép design ennyit olyan programoknál, amik elvileg célfeladatokat látnak el?

(#5773) Kékes525 válasza quailstorm (#5772) üzenetére


Kékes525
félisten

Teljesen igazad van. Viszont a javukra írható, hogy most már a 10-estől a magas DPI-t jobban kezeli. Eddig 150%-os DPI mellett is mikro betűk voltak. Most már sokkal nagyobbak, jobban olvashatók a betűk.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#5774) quailstorm válasza Kékes525 (#5773) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Azt enélkül is meg lehet oldani. A csúszás oka meg az, hogy már nem lesz jobb mód a multi-DPI-re mint eddig, max UWP-ben. Asszem erről Fiery beszélt (Aida64) hogy miért vártak olyan sokat, és hiába. Azóta egyre több app-nál oldják meg.
Lényeg, macerás és gagyi a jelenlegi megoldás, de nem prioritás már az MS-nek a leváltása.

[ Szerkesztve ]

(#5775) Jack Oneill


Jack Oneill
veterán

Sziasztok!
Nod32-vel kapcsolatban kérdeznék. Én mindent úgy állítottam be, hogy ne cselekedjen automatán, hanem kérdezzen, majd én döntök. (Régebben volt már ebből bajom, azért inkább én szeretnék dönteni)
A lényeg, hogy a beállításokban, a behatolásvédelemnél van egy olyan, hogy szűrési mód, ami jelenleg automatikuson van. Ezt hagyhatom így? Be lehet még állítani optimalizáltra, interaktívra, házirend alapúra. Mire érdemes tenni?

(#5776) pvt.peter


pvt.peter
őstag

Sziasztok,

Egyik ismerosom kulfoldon el es adtam neki ujsagos NOD32 kodot, viszont nem tudta aktivalni ugyanis a program azt irta ki, hogy nem aktivalhato mert nem Magyarorszagrol jelentkezett be ...
Mas is talalkozott ilyennel?

Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.

(#5777) GEPESZ66 válasza pvt.peter (#5776) üzenetére


GEPESZ66
veterán

Ez így van, csak itthonról aktiválható!

(#5778) pvt.peter válasza GEPESZ66 (#5777) üzenetére


pvt.peter
őstag

Ertem, koszi.

Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.

(#5779) Lacc


Lacc
aktív tag

Helló.

Ha a Windows-ot újrarakom és rá az Eset Smart Security-t, akkor ugyanúgy tudom aktíválni a kóddal ismét? Vagy majd telefonolnám kell a support felé? :R

(#5780) pvt.peter válasza GEPESZ66 (#5777) üzenetére


pvt.peter
őstag

Másik kérdés: vett már vki eBay -ről NOD32 licenszt?
Ha igen, van-e ajánlott eladó akitől érdemes venni?

Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.

(#5781) Jack Oneill válasza Lacc (#5779) üzenetére


Jack Oneill
veterán

Siman megy a kapott licenc hasznalataval. Telefonon es pc-n is probaltam.

(#5782) Kékes525


Kékes525
félisten

Az ESE-t aktiválásáról jutott eszembe, hogy nekem 2 licencem van, de amikor a feleségem gépén cseréltem ki a 9-est 10-esre nem kellett újra aktiválnom, magától aktiválódott. WiFi-s laptop a feleségem gépe és nálam már előtte aktiválva volt. Mintha érzékelte volna, hogy 2 gépre vettem meg. Úgy emlékszem régebben nem így volt, külön-külön kellett aktiválni.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#5783) kisbalazs83


kisbalazs83
aktív tag

Új 10.1.210.4 verzióra frissült nálam az ESET Internet Security:

65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D

(#5784) Kékes525 válasza kisbalazs83 (#5783) üzenetére


Kékes525
félisten

Jó későn jelent meg a frissítési csatornán. Manuálisan már kb 2 hete megjelent.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#5785) Jack Oneill válasza Kékes525 (#5784) üzenetére


Jack Oneill
veterán

A hivatakos oldalon tegnap este meg csak 10.1.204 volt.

(#5786) Jack Oneill válasza kisbalazs83 (#5783) üzenetére


Jack Oneill
veterán

Mobilon is most frissult.

(#5787) Kékes525 válasza Jack Oneill (#5785) üzenetére


Kékes525
félisten

Nálam is 10.1.210.4. Lehet hogy a 10.1.210.0 frissült.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#5788) bopeti98 válasza Kékes525 (#5787) üzenetére


bopeti98
őstag

Érdekes, nálam a 10.0.390.0 verzió van fent, és azt írja naprakész.

(#5789) Kékes525 válasza bopeti98 (#5788) üzenetére


Kékes525
félisten

A frissítési gyorsítótárat ürítsd ki, néha használ a frissítési problémákra.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#5790) TIT válasza Kékes525 (#5789) üzenetére


TIT
veterán

Az se segít,egyáltalán mitől lett jobb az újabb?

(#5791) Kékes525 válasza TIT (#5790) üzenetére


Kékes525
félisten

Manuálisan szed le és telepítsd rá. Kisebb optimalizálás és felismerési javítások.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#5792) kisbalazs83 válasza Kékes525 (#5787) üzenetére


kisbalazs83
aktív tag

A 10.1.204.4-ről frissült. Az ESET oldaláról még mindig csak az tölthető le. A végén a .4 a magyar változatra utal.

65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D

(#5793) Jack Oneill válasza bopeti98 (#5788) üzenetére


Jack Oneill
veterán

Sajnos ez igy lesz. Munkhelyemen meg ennel is regebbi van. Sajnos a frissitesi eljarasukkal nem vagyok kibekulve...ellenben a programjukkal, na az nagyon megtetszett.

[ Szerkesztve ]

(#5794) TIT válasza Kékes525 (#5791) üzenetére


TIT
veterán

Köszi,akkor lekapom.

(#5795) Jack Oneill


Jack Oneill
veterán

Igaz, hogy csokkenti a net sebesseget az ESET tuzfala, vagy ez varosi legenda?

(#5796) Crvsh3R válasza Jack Oneill (#5795) üzenetére


Crvsh3R
senior tag

Én Kaspersky Internet Security 2017-nél jártam úgy, hogy az 1000 Mbps netből olyan max. 700-al ment, ezért tértem vissza az ESET IS-hez, ennél a 950-et simán viszi.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html

(#5797) Jack Oneill válasza Crvsh3R (#5796) üzenetére


Jack Oneill
veterán

Erdekes. Annyira nem ertek ehhez. Ez normalis dolog?

(#5798) TIT válasza Jack Oneill (#5797) üzenetére


TIT
veterán

Hogy nem értesz hozzá?
Nem lassítja,ez csak propaganda mert irigykedik az ellentábor.

(#5799) Kékes525 válasza Jack Oneill (#5795) üzenetére


Kékes525
félisten

Én pont az ellenkezőjét tudom. A sebességben az ESET az egyik legjobb, ha nem a legjobb.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#5800) Jack Oneill válasza Kékes525 (#5799) üzenetére


Jack Oneill
veterán

Na Uraim! :) Felraktam az ESET Internet Securityt Baromi jó! Köszönöm a sok türelmet és segítséget tőletek, remélem a továbbiakban is segítetek, ha idióta kérdésekkel jövök :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.