- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
kraven54 #1131 üzenetére
New disappointment discovered : No Man's Sky nekem nem úgy tűnik mint akinek megmondják mit mondjon, hanem mint aki röhög hazugság közben s valszeg autista... Azt pl nem is tudtam h a dobozokat átmatricázták, mert először magasabb korhatáros multis játék volt
-
Madwe
nagyúr
válasz
kraven54 #1131 üzenetére
Ne haragudj de ki teszi az agyát, az aki azt mondja h biztos a mocskos sony kényszeríti hazugságba a szerencsétlen fejlesztőt, vagy az, aki azt mondja, hogy ezt ne jelentsük ki tényként. Mert mocskos multi, ma úgyis divat itthon őket utálni.
Sean fején meg az látszik hogy röhög miközben hazudok, no comment.
(#1134) adise Igen ez egy rétegjáték mint ahogy a train simulator is az. Miért baj hogy ilyenek léteznek? hidd el, annak a közönségnek akinek való, ez sokkal jobban bejön, mint egy mindenkinek megfelelni akaró játék. Attól még hogy a pop a leghallgatottabb zenestílus, sokan szeretik a goát pl. Mi ezzel a gond?
(azon túl h a félreinformálások miatt pl nagyobb közönség kezdte el hypeolni, valamint azért ez a játék is sok szinten rétegjáték akar lenni, pl nem véletlen nem szimulátoros az űrhajó kezelése, a harcrendszer, vagy nehéz túlélni benne, mert így nagyobb réteget talál be. De eleve egy szűk rétegből indul ki, akinek tetszik a nagy sandbox túlélő/felfedező stílus.)
Itt van pl. TotalBiscuit 40 perces monológja a témában, valid pontokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest