Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Dr.F.E.R.I. #12149 üzenetére
Harmadjára csak leszedte... Még egy második próbálkozásnál is eldobta 50% körül, akkor kihúztam a pendrive-ot és átdugtam a másik foglalatba. Kicsit meg is fújkáltam hátha, viszont bedobtam még egy trükköt. Elindítottam egy kisebb játékot, ami automatán ment, hogy cseszegesse a pen-t folyamatosan - így talán nem fog róla lecsatlakozni. Akárhogy is, harmadszori nekifutásra leszedte nagy nehezen.
Ez a Hyrule Warriors egy trükkös jószág, mert leakciózták ugyan a játékot 28 fontra, de a három nagy DLC csomagjával együtt így is 50 fölé kúszott. Ahogy Ayo-val fejtegettük korábban, ez is csak megkapta végül a 3DS verzió újításait (ezt tippeltük anno), valamint meglepett, mennyi patch-et adtak ki a játékhoz. A Koei-re nem lehet ráfogni, hogy nem törődött a játékkal. A kép nagyon szép, a 3DS változat demója után nagyon tetszik. Kíváncsi vagyok rá, hogy a sok patch után mennyire fog még akadozni a játék. Még kicsit reménykedek azért, hátha a Fire Emblem változatot is viszont látjuk U-n. Még pár Zeldát lehúzok szerintem e mellé.
-
Vebber
tag
válasz
Soha ilyen hibát nem tapasztaltam, külső HDD, pendrive, és USB3-SD átalakítóban használt SD kártyákkal sem.
Idave:
Lehet több játékmentésed is. A játék és a mentés egy helyen van alapból. Ez alól akkor van kivétel, ha a játék lemezes, ebben az esetben a játék mentés a gép memóriában van.
Felülírhatod a mentést másik eszközön tárolt korábbi mentéssel, ez esetben nyílván nem a legfrisebb áll rendelkezésedre, hanem az az állás, ahogy a külső eszközön hagytad. -
woros
őstag
válasz
HDD-vel sosem tapasztaltam ilyen jellegu hibat.
-
ldave
félisten
válasz
Hm, menet közben nem nem volt ilyen gondom, nálam az fordul elő néha, hogy bekapcsolás után nem látja az USB-re kötött tárhelyet. Ilyenkor csak egy újraindítás segít.
Viszont lenne akkor egy kérdésem: ha a pendrive-ról mondjuk a játékmentéseket átmásolom a belső memóriába (nem move, hanem copy), akkor melyiket fogja a gép felülírni a következő játékmentés során? Lehet így úgymond gépen belül save game backup-okat készíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest