Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz consono #43387 üzenetére
És te majd mókolgatni fogod a Decked, hogy elfussanak ezek a dolgok? Nekem már az sem tetszett, hogy állítgatni kell egy játékban, hogy jobban fusson. Láttam videóban, ezzel kezdte. PC-s időszakok jutnak róla eszembe. Switch-en meg elindítom a játékot és megy, ennyi.
Meg nézzétek meg, mekkora a Switch-hez képest. Ezt a Decket nem olyan könnyű hordozni. Netflixezni sem akkora élmény, akkor már inkább iPad.[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz Scarletiel #43680 üzenetére
Hát ha választani kell, akkor elég a 2. is szerintem Ja és igen, kell a japán audio mindenképp. Érdekes, az elsőnél egész jó az angol szinkron is. Kíváncsi leszek a 3. résznél...
-
Rage47
veterán
[link]
Xenoblade Chronicles 3 - Direct Teaser Trailer -
Rage47
veterán
válasz consono #43826 üzenetére
Én inkább szakaszoknak mondanám. Ezzel, hogy sokszor kell végigjátszani, elijeszted az embereket. Amúgy ABCDE ending van, mindegyiket végig kell játszani a teljes képhez így lesz olyan 40 óra a sztori. És nem 5x kell ugyanazt végigjátszani, csak mondom
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Xenoblade Chronicles 3
[link] -
Rage47
veterán
Xenoblade Chronicles 3
ACG - Buy
CGMagazine - 9 / 10
Cerealkillerz - German - 9.1 / 10
ComicBook.com - 4 / 5
Console Creatures - Recommended
Daily Mirror - 4 / 5
Destructoid - 9.5 / 10
Dexerto - 8.5 / 10
Digital Trends - 4 / 5
Digitally Downloaded - 5 / 5
Enternity.gr - Greek - 7.5 / 10
Eurogamer - a JRPG masterpiece
Game Informer - 7.3 / 10
GameSpot - 8 / 10
GameXplain - Loved
Gameblog - French - 8 / 10
God is a Geek - 9 / 10
Hobby Consolas - Spanish - 93 / 100
IGN - 8 / 10
IGN Italy - Italian - 9.1 / 10
Metro GameCentral - 9 / 10
NintendoWorldReport - 9 / 10
PCMag - 3.5 / 5
Post Arcade (National Post) - 7 / 10
Press Start - 8 / 10
RPG Site - 10 / 10
Screen Rant - 5 / 5
Shacknews - 9 / 10
Spaziogames - Italian - 9.1 / 10
Stevivor - 8 / 10
The Independent - 9 / 10
TheSixthAxis - 9 / 10
TrustedReviews - 4 / 5
Twinfinite - 4.5 / 5
Unboxholics - Greek - Worth your time
VGC - 5 / 5
Video Chums - 9.1 / 10 -
Rage47
veterán
Az miért lehet, hogy bizonyos játékok TV-re rakva késve érzékelik a joyconok mozgását? Ilyen például a Taiko no Tatsujin, de mintha a Switch Sports-nál is észrevettem volna pl. tenisznél. Valamit be kell állítani a TV-n?
-
Rage47
veterán
válasz Guitar14 #44081 üzenetére
köszi nektek megnézem majd
már előre hányingerem van attól, hogy arra gondolok, hogy állítgatnom kell ebben a szar TV-ben bármit nem az enyém amúgy, de a UI valami borzalmasan lassú és tele van pakolva minden felesleges dologgal. pedig szép a képe, modern cucc, de förtelmes szoftvert raknak a tévékbe, hihetetlen[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz gainwardgs #44102 üzenetére
Én Lite-ot garanciáztattam anno és minden törlődött. Az Alza intézte az egészet, mert ott vettem.
-
Rage47
veterán
válasz gainwardgs #44104 üzenetére
Minden rendben volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest