Hirdetés
Aktív témák
-
rlazol
veterán
A Denver a szezon 2. legjobb futójátékát nyujtotta (150 yard/game), ehhez szemben: ''The Patriots defense allowed an average of 111 yards rushing in its first 11 games and an average of 57 yards since.'' [link]
Én ebben bízom a hétvégére. Ámbár a futó élmezőny nagyjával nem játszottunk.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
tiv61us
őstag
jovan na be ne ragjal mar, mint 6-os anya
kicsit viccelodtem, amugy levagtam mi a chello es semmi bajom a neveddel
ps. pedig meg milyen szep sorozat lett volna az ustdobostol kezdve a basszusklarineton at, a szologitarosig... ahh, na mindegy
Go Panthers!"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
Gallapapa
tag
Hello Mindenki!
Az az igazság, hogy amilyen felszálló ágat mutat a new england, és amilyen rutinjuk van már a rájátszásban, és ők már tudnak, tudtak győzni rájátszásban, sőt super bowlon is, hogy a vadlovakat meg fogják szelídíteni ártatlan pónikká.
A colts idén nagyon egyben van, belőlük bármit kinézek.
A macik sötét lovak a szememben, ezért veszélyesek,a seattleben pedig majd kikapcsolják alexander-t és annyi nekik.
Jövőre viszont mi jövünk majd, és hódítunk. Go Cowboys, go Julius Jones! -
tiv61us
őstag
En igenis klubhu vagyok, elso es mindenekfelett a Buccaneers!
lehettem volna Dolphins rajongo is mert eppen miamiban eltem mikor felfedeztem''amerikat'' de nem jott be.
Aztan a regi tradicionalis egyuttesek kozul nekem a Steelers jon be, mondhatom Ok a masodik szamu csapatom
Most, hogy kiesett a BUCS, irhatnam hogy Go Bucs!, de legkozelebb oktoberben jatszanak
Es mivel Carolinaban elek, akkor most Go Panthers!
Egy panthers-patritosal en is kiegyeznek vegul is, bar kedvesebb lenne egy steelers -panthers"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tiv83us
veterán
Mar tervezzuk csak draga es nehez jegyet kapni. Eves berletet erne meg venni ami a Superbowl-ra is ervenyes csak igy meg nem erne meg, mert a meccsek 1/10-ere sem tudnank elmenni, mivel sosem allando napokon dolgozunk es ugye a legkozelebbi nagyobb csarnok is Charlotte-ban van, ami masfel ora ide kocsival.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
rlazol
veterán
ezt láttátok?
[link]
egyrészt ezzel csúnyán bajban a vörösök, másrészt tegnap az M1 TXT-jén találtam NFL hírt! 15 éve nézem a TXT-t, nem sok ilyen volt. Mondjuk a SB eredméynét tavaly is leadták.
De ezek szerint a hazai média szép lassan kezdi felfedezni az NFL-t.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Phix
tag
Hát, gyászolok, fiúk. Cegény Cinci...
Most már tuti, hogy idén Stanley-kupát nyer a Flyers, amilyen lenyűgöző hatásfokkal esnek ki a kedvenc csapataim az NFL-ből. Ez lenne a kárpótlás.
Mindenesetre ennek a meccsnek nem így kellett volna lezajlania. Először Palmer sérülése, aztán meg, hogy nem zárták ki Polamalut, amikor pedig simán ki kellett volna... ott bizony belenyúltak a bírók a meccsbe. (Félre ne értsetek, persze nem ők nyerték meg a Steelersnek - Ben egyszerűen túl jó volt, sajnos. )
Hát, most már kizárásos alapon marad a Seahawks.[ Jövő héten újabb érdekességekkel jelentkezünk a tudomány és a technika világából ]
-
Phix
tag
válasz Racecam #1762 üzenetére
Ugyan, Racecam, én is felvállaltam a Green Bay-t... Mi lehetne ennél is cikibb? San Francisco? ...Texans?
Btw, kérdés a többiekhez: ezt komolyan adjátok, hogy itt minden másfeledik ember Patrióta? Ez annnnnyira gááááz...[ Jövő héten újabb érdekességekkel jelentkezünk a tudomány és a technika világából ]
-
anulu
félisten
a Flyers-nek sajnos túlságosan jól megy. ez nekem azért fájó, mert elvetemült Avs fan vagyok, és abban, hogy a Coloradonak szurkoltam nagy szerepe volt, hogy Forsberg ott játszott. látszik az Avalanche-en, hogy a Sakic-Hejduk páros kevés a nagyobb üdvösséghez. ha egyáltalán Playoffban leszünk, már akkor is örülni fogok! (emlékszem, 4-4-nél a Pats-re is elpöttyintettem ezt a mondatot valahogy így megfogalmazva )
részemről is sajnálom a Bengals-t. nem így kellett volna mennie a meccsnek. valamint a Colts-ot vártam a Pats ellenfelének."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tiv61us
őstag
Ugyan a Green Bay az az NFL-s Fradi. Nem kunszt bevallalni, megha iden el is benaztak, megis szimpik.
a San Francisco az tenyleg gaz
epp tegnap cikizett a bartenderunk egy pasit, valami ilyen dumaval: mi van te San Francisconak drukkolsz?
azert egyre tobben vagyunk, van itt mar Buccaneers, Cowboys, steeelers, patriots,atlanta,
/ez tenyleg erdekes, hogy otthon milyen sokan szeretik a patriotst.../"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
anulu
félisten
a btw részhez:
[link]
én nem érzem gáznak, mert annak ellenére, hogy a PH!-n arányaiban sok a Pats drukker, de így is vagyunk 3-4-en?
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tiv61us
őstag
válasz tiv83us #1761 üzenetére
az SB-re nem ervenyes, csak a jegy sorsolasara,ha a Panthers jatsza,
a tobbi stimmt
amugy nem tul draga egy alapszakaszjegy de hogy mi hetvegen raerjunk, es egyszerre....
Charlotteban van a Panthers Stadionja
arrol nem beszelve, hogy GO BUCS"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
anulu
félisten
válasz tiv61us #1770 üzenetére
playoffban rutinosabb a Steelers, ez való igaz, ki is jött. a második félidőben, amit Kitnával műveltek, az kegyetlen volt!
ahogy látom, a hoki jobban megoszlik"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
válasz tiv61us #1774 üzenetére
már a Wild Card-on is történelmet írtunk. tegyük ezt a legvégén is a sorozatban 3 SB-vel! jövőre nyerheti más! ...de akkor meg ott lesz a sorozatban 4
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
I_Am
veterán
Patriots drukkerek gyülekezője van? Itt vagyok Én is.
Az idei SB már alapból dvd-re lesz rögzítve, szal nem kell videokazival tökölni. Bár remélem még megvan a tavalyi felvételed, amit nem kaptam meg a mai napig sem.
szerk: én hokiban vagyok elvetemült Anaheim drukker. Tavaly nagyon jól indítottak és a végjátékig szépen helytálltak az előző évekhez képest nagy ugrást felmutatva.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
anulu
félisten
sajnos valahova elkeveredett a kazi, és csak az AFC és NFC Championship-es VHS van meg lövésem sincs, hogy merre lehet az a kazetta!"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tiv61us
őstag
Lehet benne valami, de en meg azt is hozza tennem, hogy bar most nagy divat fikazni amerikat, ez a patriot nev kozel all hozzank, mi legalabb annyira elfogultak vagyunk az orszagunkkal mint az amcsik
ez tapasztalat
ez messzire vezetne, nem is mennek elemzesekbe, de en igy erzem"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
anulu
félisten
ezt nem hiszem el... [link] az idei def coordinatorunk jövőre a Jets edzője lesz... tavaly az off coord ment el head coach-nak.
amúgy érdekes statisztika... [link]
tudtátok, hogy '79-től nézve sem a Colts sem a Seattle nem járt még SB-ben? mind2 csapatnak nagyon erős volt az alapszakasza, de megfoghatóak! Patriots - Steelers AFC döntőt szeretnék! tavaly is ez volt, de Pittsburgh-ben. idén Foxborough-ban lenne!"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
I_Am
veterán
válasz tiv61us #1783 üzenetére
A hazafi szót most Magyarországra érted? Mert itthon Én nem érzek akkora hazafiasságot, mint mondjuk a New England szurkolók között.
És ha Pats - Steelers lenne, akkor remélem jó hideg is lesz és az majd mégjobban kedvez a New England-nek.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
anulu
félisten
-
tiv61us
őstag
nem tudom ezt megagyarazni, mikor meglatom a patriotst, a sisakjukkal, ahogy futnak ki a palyara, ahogy szol a zene, a nevuk, valahogy drukkolni kell nekik,
ezt igy latom,
en mar itt elek, nekem a steelesrs is ugyanaz, meg a Bucs is,/sot!/. de mikor otthon voltam, nekem ugy megmozdult valami belulrol, mikor jott a Pats, bar akkor meg nem is szerettem az amcsi focit, es megis....
OK-s , Isten mentsen, hogy felre vigyuk a topicot
[Szerkesztve]"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
anulu
félisten
a hangolódás, esélylatolgatás elkezdődött. (nfl.com)
[link]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
rocket
nagyúr
Amit hetvegen muveltek a riporterek a sport1 kozvetiteseben, neha a padlon fetrengtem mar szinte a rohogestol, foleg mikor Kovacs Sanyi annal a szep Steelers TD-nel amikor Big Ben balra futott es vissza kapta a labdat passzbol ,majd dobott egy nagyot, pont wc-n volt es lemaradt rola
Egyedul Erdi Gabor az aki kisse kilog a sorbol (o a Budapest wolfs QB-je), regebben szerenyebb volt most ugyerzem kicsit nagy kepu lett, kerdeztek egy olyat sms-ben, hogy miaz a kiiras a kozvetitesnel 1st and 10, erre nem magyarazta el, Farago Ricsinek kellett pedig o a kommentatator csak, Erdi Gabor lenne a szakerto, megha a kerdes eleg kezdo volt is, mindig vannak uj nezok.
Szoval a legjobb parositas nekem, Farago Ricsi es Kovacs Sanyi parosa.
Az is mokas ahogy huzzak egymast, szinte mindenki masnak drukkol, Ricsi Kansas City, Erdi Gabor Indianapolis, Kovacs Sanyi Chicago, Halmai Oliver New York Giants, Budapest Wolfs tulajdonosa meg San Francisco ha jol emlekszem, a szerkeszto Galuska pedig Green Bay"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
tomika
aktív tag
Kovács Sanyi nagyon nagy arc, emellett nagyon kedves. Olyan apai szeretettel magyarázta el a Guardok 3 pontos állását és az alacsony súlypont fontosságát, hogy örökre a szívembe zártam! Még ''felöklelni'' is hagyta magát pedig jóval könnyebb/kisebb vagyok nála!
Érdi Gáborról inkább nem mondok semmit...
[Szerkesztve] -
rlazol
veterán
én akkor lettem PATS fan, amikor tavaly a playoffban mindenki látványosan ellenük drukkolt a stúdióban. Meg nagyon tetszik Brady, hogy 250. körüli választás volt és mégis van 3 SB-ja, míg Manning hiába volt első, egy sincs neki. ez teccik. meg a hozzáállásuk. A másik kedvencem a JETS! Ui. amikor New Yorkban voltam METS drukker lettem, és ha már baseballban a kicsinek szurkolok, akkor miért váltsak fociban. NY-t ui. alapból szeretem.
Őszintén szólva itthon a bevonulásból nem sokat látunk. Aza alapján itthon tudnék csapatot választani.
Naja, Kovács Sanyinak akkora szíve lehet, mint egy ház, ez jön le a közvetítésekben és rém aranyos, főleg, mikor összezárják Ricardu Faragu-val. Érdit én se szeretem, főleg, amikor kettesben van a másik riporterrel (röstellem, de neki most nem ugrik be a neve).
VIDEO:
1, ha valakinek van értékes anyaga szívesen bedigizem és írom DVD-re. (már volt róla szó, én tartom, de csak februárban)
2, múlt héten lemaradtam a WILD CARD meccs AFC-s beveztőjéről, az ''are you ready for some fottball''-ról ! Egy pár megvan videón, ezzel hergelem magam vizsga előtt, ha valakinek meglenne az a pár perc LÉGYSZI-LÉGYSZI hadd kapjam meg valahogy!Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rocket
nagyúr
Spiller Istvan-ra gondolsz? szerintem o a hokiban jo amikor szakertokent van jelen, viszont ha o a kommentator (nfl meccseken lattam meg csak) akkor szornyu, allandoan belevag a szakerto szavaiba
Legjobb kommentar+szakerto paros nalam sokaig, Sipos Janos es ifj. Knezy Jeno volt az eurosport biciglis kozvetiteseiben (kiveve amikor Jenon elojott az Armstrong iranyu utalat, akkor elviselhetetlen baromsagokat hordott ossze sokszor), de most atvette a helyuket Farago Ricsi kommentator ,Kovacs Sanyi szakerto duo"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest