Hirdetés
Aktív témák
-
tomika
aktív tag
''Egy jó rookie irányító nem biztos hogy az NFL-ben is jó lesz. Ez más mint az NCAA, gyorsabb, keményebb, erőszakosabb. Ezt szokni kell, legalább 2-3 év mire egy QB TÉNYLEG jó lesz, felveszi a ritmust és ösztönösen nyomja.''
RESPECT! Erről van szó!
Mint mindig, most is vannak kivételek: Palmer, Big Ben... zseniális QB-k, és milyen fiatalok! Nekik nem kellett 2-3 év se!
Nekem még a fiatalok közül Grossman szimpatikus, 3 éve van már az NFL-ben, de nagyon kevés meccsen játszott még
Gyengébb, kezdő QB-knál általában a TE vezet a csapatban elkapásban. Nálunk is. Ezért is modntam, hogy jó húzás volt Vernon. -
tomika
aktív tag
Gyakorlatilag, ha már egy ember hibázik, akkor benyeli az egész csapat a playt. Akármilyen jó a többi játékos. Ezért ilyen csodálatos ez a sport!
Hail Mary, az egy szép play
Egyszer elgondolkoztam, hogy milyen lehet NFL-ben QB-ként játszani. Egyszer nem volt QB az edzésen, akinek nem fájt éppen valamilye, és beálltam én dobálni. Az első pár playnél majd besz@rtam... 21 ember rohangál mindenfelé, minden irdatlan gyorsan történik, szörnyű Inkább mentem vissza futkorászni a deep zone-ba.
Komolyan mondom ezek nem is gondolkoznak már NFL szinten. Ösztönből mindent. Vigyázni arra, hogy a zsebből idejében ki tudjon mozogni, figyelni mondjuk a blitzre, közben figyelni kell a 3 opciót, és az azokat követő CB-ket, safetyket, és akkor úgy dobni, hogy csak a WR kaphassa el... -
tomika
aktív tag
Most néztem, hogy az amerikai nagy sportok közül itt a PH!-n a legjobban pörgő fóruma az NFL-nek van. Ez tök jó!
-
petey
tag
HÁt igen, a pályán nincs idő átnézni a playbook-ot. Ami kb New York Telefonkönyv vastagságú és ezt kell fejből nyomni.
Nekem pl marhára tetszett Al Pacino a Minden héten háborúban, mikor azt mondta: Te vagy a főnök, el kell érned azt hogy képes legyen mindenki az életét áldozni érted, hogy megvédjenek hát igen, szép cél ezért riszpekt az Offensive Line-nak a ''szürke eminenciások'' -
rlazol
veterán
a SF49ers-t illeti majd meglátjuk. Tény h Smith pocsék teljesítményét sok mindennel meg lehet védeni. Mondjuk a fél szezon túlzás, 5 meccset hagyott ki szezon közben sérülés miatt... Drifler igazolását nem értem, tény h tapasztalt, de ennyi. Volt egy jó éve a tampánál meg egy a Seattle-nél azon túl gyenge átlag. Palmer mint mentor? a maga összesen 8 NFL meccsével 5 év alatt? Ezt elmagyaráznád? És elfelejtkeztél Cody Pickettről, ő is max vizesfiú lehetne egy jobb csapatnál. Szvsz van egy Smith, aki nem egy BigBen és még kell neki 2-3 év minimum, meg van egy J. Palmer aki messze nem egy C. Palmer és ennyi. Előttük van egy összeszokatlan, tapasztalatlan fal, ha kivesszük Bush-t és Allant akkor átlagban kevesebb mint 2 év NFL-el. És a center mögötte sincs valódi csereember.
A védelemről nem is beszélve, ami tavaly a SF esetében gyakorlatilag nem létezett, bár szvsz még mindig jobb állapotban van mint a támadósor.
Hosszútávon,lehet ebből valami, mert sok a fiatal, de nem jövőre vagy 2-3 év múlvára.
más - C. Palmerről mi újság? fog játszani még valaha? mondjuk eszerint igen... [link]
[Szerkesztve]Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
petey
tag
Cody Pickett sztem sem egy acélos qb. Tapasztalatlan fal? miről beszéslz?
LT-Jonas Jennings
LG-Larry Allen
C-J Newberry
RG-Justin Smiley
RT-Adam Snyder
sztem a legjobb felállásunk.nem kevered kicsit a dolgokat?
a védelem tavaly nem volt, mert mindenki kidőlt. most jobb fényévekkel. de ha még mindig úgy gondolod hogy szarok vagyunk akkor ezen már nem tudok segíteni
mind1 meglátjuk ki marad qb poszton. most van 5.
Palmer biztos fogja tolni, de kétlem hogy ebben az idényben. -
tomika
aktív tag
Az egy dolog, hogy most 5 QB van. Nem lesz mindenki benn a keretben. Smith lesz a kezdő-QB, Dilfer meg jó lesz backupnak. A harmadik hely meg még kiadó.
[Szerkesztve] -
rlazol
veterán
ezek szerint az NFL.com még elavult adatokkal dolgozik, ott pl newberry még nem is szerepelt. De a kispad akkor is foghíjas.
Igen, nekem az a véleményem, h bár kétségtelnül ez egy erősebb 49ers mint az idei volt, negatív mutatóval fogja zárni a szezont, nem csak a baromi erős csoportja miatt.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
petey
tag
na ja, pedig egy pro bowlos C
sztem is negativ lesz, max 8-8
Kíváncsi leszek a Patriots-ra idén mit fognak villantani. Tavaly sem tűntek acélosnak mégis bekerültek a Playoffba, ott elég csúnyán elverte őket a Panthers.A Carolina igen magabiztosan ment el az elődöntőig de ott igencsak leszerepeltek, pedig ők voltak a titkos esélyeseim Idén a Redskins és a Seattle tűnik brutálnak, úgy bevásároltak mintha karácsony lenne. Szóval izgalmasnak ígérkezik ez az idény is. És még nem is említettem a Sajtfejűeket -
tomika
aktív tag
Alex Smith-ez kapcsolódva:
most jelent meg egy cikk az nfl.com-on egy 25 év alatti all-star csapatról:
QB-k a cikk szerzője szerint:
Big Ben az első, és még két másik QB-t nevez meg: Schaub és E. Manning. Alex Smith nem jutott be, bár nagy jövőt képzel számára.
[link] -
rlazol
veterán
a Pats csoportja nem valami erős hál istennek, idén is rájátszásba kerülhetnek, bár a Jets- sokat erősödött, mi meg elvesztettük Vinatierri-t.
Tavaly a playoffra állt össze a cspat, jöttek vissza a sérültek. A denver Broncos-tól kaptunk ki, a Panthers NFC és a Seattle verte ki őket egy körrel később, ők a Chicagot verték meg a Giants-t. Valamit csúnyán elkevertél...
De a bronco-s meccs is olyan volt hogy.... az összes hiba és balszerencse ami az elmúlt 3 évben elkerülte a NE-t a playoffban aznap este jött ki. Sajnos.
TO a dallasnál - [link], és ugyanott a washington, Philli és a Giants , az se kicsit gyenge csoport.
A Pittsnek a Buszt nehéz lesz pótolnia...
én még nem is merek tippelni a másodikra. És természetesen PATS SB győzelmet várok!
az előszezon aug 6-án kezdődik! vajon a sport TVebből mit ad? [link]Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
petey
tag
igaz, bocs. de régen volt emléxem már, 3 Fumble, 2 INT aszittem rosszul látok amikor szerencsétlen PAtriotst ennyi minden sújtotta. Punt utáni fumble, Kr utáni fumble meg amikor az RB kezéből kiütötték. dehát nem hasogatom fel a fájdalmas sebeket
Na utána a Steelers rendesen megsz*patta a Vadlovakat.
TO- hát, nem sajnálom hogy elment innen(is). Holott sokat köszönhettünk neki, meg remek receiver, csak az ilyen nem a pályára való amit ő csinált.
Pats SB? háát, ez az idény sztem borítja majd a ''papírformát''. Nem írnám le a szenteket sem. Tavaly sajnos nagyon alájuk tett Katrina
Sport Tv szvsz nem adja. mégiscsak ez nem vérre megy aztán ki tudja. Úgy tudom hogy csomagban kapják a meccseket, szóval ha felajánlják és megveszik akkor oks. -
tiv61us
őstag
jajj mar kicsit unom a focit , az ESPN classicon 24 oras NFL van, vegig mennek az ossze super bowlon ami anyag megvan , sok van, most jarunk a XXXVI-nal, itt bejatszik 09.11-is....
patriots-Rams
aztan asszem mi jovunk
tenyleg jo egy ilyen osszefoglalo, de kicsit sok egyben, meg kozben a baseballt is nezni kell eloben...
azert meg a Bucsot megnezem
na meg meg az ideit is megnezem
szoval meg 2 ora...
minden lenyeges momentum kielemezve
jo...
na de most egy honapig soccer lesz a tema, aztan osszel jovunk mi
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tiv61us
őstag
es igen!!!!!!
jon a Raiders -Buccaneers
azt a qrwa nem is emlekeztem , hgoy IT-vel kezdtunk
a sok sor?
es milyen dumak mennek, amit meccs kozben nem adnak
kurva nagy
[Szerkesztve]
-
tiv61us
őstag
szerencsem van, ezt a meccset kifejezetten a ''kispad'' szemszogebol adjak
tok jo
meg emlekezni is, iden megint nyerunk
GO BUCS!"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tiv61us
őstag
akkor sem volt nagy csillag
de ez volt az eddigi superbowlokrol a legjobb osszeallitas, minden jott a kispadrol, edzoktol
telleg hatborzongato volt, egy viszonylag sima gyozelem, de voltak majdnem fordulopontok,
most a Patriots-Panthers megy, de mar tenyleg yoyozik a fejem a sok akciotol elemzesto fuck-tol szamoktol, sok ami sok
de jo esik, mindig elkapcsolok aztan vissza"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
rlazol
veterán
válasz tiv61us #2768 üzenetére
GO PATS!!!!
GO PATS!!!!
vmi azt súgja h nyerni fogunk...
BUCS - ott van ugye a Panthers, az Atlanta, és (számomra sötét ló) a szentek.... nagyon össze kell kapniuk magukat a Playoffhoz de ha az megvan, akkor bármi lehet, mert onnan továbbjutni...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
tiv61us
őstag
minden donton kielemzik a legkisebb fordulopontokat, neha centiken mulik egy IT, egy felrertett szam ami az akciot mondana be, oruletes sport
lehet nem nyertek mert most a panthers feljott 21-16-ra egy gyonyoru TD-vel
es egy IT
jovo vasarnap ugyan ez lesz NBA-bol, az osszes final 24 oraban
sot vezet egyel a panthers
[Szerkesztve]
-
-
petey
tag
Kérlek, 16 ról. TD, elhibázott 2 pontos, (22-21) utána Patriots TD pusz egy trükkös 2 pontos (22-29) Carolina TD megint (29-29) aztán 8 mp-el a vége előtt Vinatieri bezúzta a FG-t. igaz előtte 2-őt kihagyott. HÁt remélem érthető volt de ezt egy Pats szurkernek tudnia kéne
-
tiv61us
őstag
es Tampa utcain orjongtunk a Super Bowl utan
felhivnam mindenki figyelmet, hogy mikor Tampan eltem akkor nyertunk, aztan felmentem North Carolinaba, azzal egy dontoig jutottunk, mult evben konf. dontoig
most Kentuckyban vagyok 3 napja, asse tudom, milyen csapata van, talan a Bengals?
de mindegy, nekem koszonhetoen mindenkeppen minimum konf. donto a hagyomanyok alapjan"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
rlazol
veterán
válasz tiv61us #2779 üzenetére
el kell h keserítselek, de én itt némi tendenciát vélek fefedezeni, mindig egyel visszalép a dolog - bizonyára öregszel... Vagyis konferenciaelődöntő a max, amit jósolni merek...
más, alant megvizsgáltuk a SF47 helyzetét, és esélyeit. Neked mi a véleményed?
[Szerkesztve]Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Sianis
addikt
[link]
Szép játék... -
-
tiv61us
őstag
fel fullel hallotam valamit hogy Rothlisberger motorosbalesetet szenvedett de nincs idom utana nezni
a globalozacioban hatha otthonrol tudom meg mi tortent
dolgoztam, valami motor-auto baleset, O mootorozott, toresek, meg nem tudom, nem akarok panikolni
majd este megnezem pontosan"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
rlazol
veterán
[link]
ha a britek összedrótozták Rooney-t. kizárt h BB ne lenne 100-as szeptemberre.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest