Hirdetés
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz f4lcon #23055 üzenetére
Értem hogy a Bills miért siettette. De akkor se értek egyet.
A szerződés struktúrája alapján 2025/26-ig nem érdemes elővenni (akkor viszont szinte muszáj lesz). Ha addig rossz teljesítményt nyújt egyszerűen nem tudnak vele mit csinálni, hacsak ő maga nem mond le önként sok 10M dollárról. Top 3 teljesítményt kéne nyújtani, hogy megérje ezt a pénzt, és nehéz lesz köré csapatot építeni, mert túl nagy részét foglalja le a sapkának. A fizetése meg a sapka tervezett növekedési üteménél nagyobb arányban nő 2025-ig, ez se tetszik.
Persze, nincs más, ki van szolgáltatva a csapat, én is szoktam ezt mondani
Prescott az újonc évétől jó teljesítményt nyújt, Allen-nek volt egy darab kimagasló éve. Lenne idő várni, jövő ilyenkor megkötni a szerződést, amikor már a járványhelyzet is jobban jósolható. Ha nem egyeznek meg, jövő évre még akkor is szerződés alatt van, és csak 2023 tavaszán kényszerülnének tag-et tenni rá, ha addig se állapodnak meg. Prescottal az utolsó pillanatig kivárták ezért jártak rosszul. Szerintem ez nem analóg helyzet. Newton-nak, Foles-nak, Bortles-nek, is egy-egy jó éve volt összesen. Én kivártam volna egy évet.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Apple notebookok
- Dacia topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- ASUS routerek
- További aktív témák...