Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• aizen92

addikt

válasz tybsen #2781 üzenetére

vicces, mert a kezdőképernyőm nekem is ugyanez :DDD Egy havinézetes naptár a káosz áttekintésére, mint egy karácsonyfa minden hónapban :DDD Én is full minimalizmus, 1 fekete valamilyen "anyag" háttérképpel... Ez tök vicces.
    Amit "mókolok" az a navbar eltüntetése, piechart, statbaron duplakoppra alvás, Hellscore cpu freq állítás, hangerővel ébreszteni a telefont, egy olyan program amivel 1 gesztussal váltok a programok között, force teljesképernyő engedélyezése, ha lecsatlakozok az itthoni/egyetemi/pároméknál lévő wifiről, akkor kérjen jelkódós telefonfeloldást, lopásgátlás ( pl. smssel aktiválni a gps-t/3g-t ) etc.

Én mindkét oldalon voltam eddig. Volt 2 iphone-om, évekig ipod touch, volt samsungon, nokiám, de leragadtam telefon nexus, tablet ipad kombónál. PC pedig lenovo valamiért.

Mindkét oldalt ismerem, és szeretem. Mindegyikben meg lehet találni a jót és a rosszat, ami muszáj elfogadni mindenkinek. Sajnos rengeteg a parttalan vita, és nem képesek felfogni/elfogadni a kritikát amit megfogalmaz az ember. Én is ugyanúgy tisztában vagyok az android és nexus betegségekkel, amit nem tusolok el, hanem tudtára adom az embernek, ha pl. kérdezi, hogy " húdekirály olcsó és nagyon gyors/smooth telód van ", tudja már az árnyoldalát. De sokan tesznek erre rá és mondvacsinált kifogásokkal érvekkel védekeznek, ami szerintem káros, és azt eredményezi, ami a mobilarénás cikkek alatt megy.

Játékfronton én is így látom. Amikor még volt N713 és még a régi ipad mini 1. gen, akkor azonos játékok, folyékonyabban és akadásmentesebben mentek a Minin mint az N7-en. :) sajnos ennyit számít az optimalizáltság és kevés HW egy platformon.

Utolsó 3 sorod pedig az, amit képtelenek felfogni az emberek és a habzószájú fanboyok. ez a szomorú igazság.

(#2780) bigrock: :DDD ez ütött!

[ Szerkesztve ]

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés