Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy ház új téglaruhája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
vicces, mert a kezdőképernyőm nekem is ugyanez Egy havinézetes naptár a káosz áttekintésére, mint egy karácsonyfa minden hónapban Én is full minimalizmus, 1 fekete valamilyen "anyag" háttérképpel... Ez tök vicces.
Amit "mókolok" az a navbar eltüntetése, piechart, statbaron duplakoppra alvás, Hellscore cpu freq állítás, hangerővel ébreszteni a telefont, egy olyan program amivel 1 gesztussal váltok a programok között, force teljesképernyő engedélyezése, ha lecsatlakozok az itthoni/egyetemi/pároméknál lévő wifiről, akkor kérjen jelkódós telefonfeloldást, lopásgátlás ( pl. smssel aktiválni a gps-t/3g-t ) etc.Én mindkét oldalon voltam eddig. Volt 2 iphone-om, évekig ipod touch, volt samsungon, nokiám, de leragadtam telefon nexus, tablet ipad kombónál. PC pedig lenovo valamiért.
Mindkét oldalt ismerem, és szeretem. Mindegyikben meg lehet találni a jót és a rosszat, ami muszáj elfogadni mindenkinek. Sajnos rengeteg a parttalan vita, és nem képesek felfogni/elfogadni a kritikát amit megfogalmaz az ember. Én is ugyanúgy tisztában vagyok az android és nexus betegségekkel, amit nem tusolok el, hanem tudtára adom az embernek, ha pl. kérdezi, hogy " húdekirály olcsó és nagyon gyors/smooth telód van ", tudja már az árnyoldalát. De sokan tesznek erre rá és mondvacsinált kifogásokkal érvekkel védekeznek, ami szerintem káros, és azt eredményezi, ami a mobilarénás cikkek alatt megy.
Játékfronton én is így látom. Amikor még volt N713 és még a régi ipad mini 1. gen, akkor azonos játékok, folyékonyabban és akadásmentesebben mentek a Minin mint az N7-en. sajnos ennyit számít az optimalizáltság és kevés HW egy platformon.
Utolsó 3 sorod pedig az, amit képtelenek felfogni az emberek és a habzószájú fanboyok. ez a szomorú igazság.
(#2780) bigrock: ez ütött!
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- Projektor topic
- VoLTE/VoWiFi
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 5O% OMEN by Hp / 15"iPS 144Hz 99% sRGB / RTX3070 // Ryzen7 /// 24DD4/512NVMe / GAR2025-0317 +SZLA
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Noctua U12S Chromax Black (LGA1700)
- Silverstone DA-850-G (GOLD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest