Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Open alatt vmi történt és kifejezetten rosszabb lett a performance az erősebb gépeknél minimimum, meg kell várni az éles startot, hátha "direkt" volt ez.
Próbáljuk meg belőni akkor az ISTEDOL szerót a Black Army miatt? Én pont leszarom őket mondjuk, de döntsön a többség.
Frakciónál én closed alatt zöld, open pár órája alatt meg lila voltam és olvastam, hogy eléggé egységesek már a cuccok mindháromnál.
-
Mirman
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Szerintem nem érdemes emiatt aggódni. Szerver oldali performance gondok voltak , gondolom le voltak terhelve rendesen. Élesen tuti hogy pakolnak alá bőséggel , de ezt el is mondták hogy ott erre negaobb hangsúlyt fektetnek.
Csúnya lenne ha pont az amazon nem tudna AWS-en elég szervert biztosítani
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Mások tapasztalatai alapján rosszabb lett. Legalábbis sokan panaszkodnak akik játszottak a zárt bétával meg a nyílt bétával is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Pro 2TB, 3 év teljes körű garancia, vadi új! Ajándék gyári talp+Ghost of Yotei+Disc Drive
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő