- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Jaja, nagyon állat, korábban már én is kerestem itt, de senki nem adott választ
Deep Forrest amúyg hasonlót játszik, de ez sztem nem ő.
Amúyg úyg emlékszem, hogy Viktor77 anno küldött a NG-nak emailt, amiben megkérdezte, hoyg mik ezek, de a fejleményeit már nem tudom. Esetleg kérdezzétek őt.
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
Megvan a Switch On szám címe!
Tutam, hogy megvan, csak nem tudtam, melyik szám. Ma benyomtam véletlenszerűre a tracklistet, és szerencsémre kidobta, amire vágytam
Radiohead - Idioteque a szám címe.
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
válasz
ActionMan #3825 üzenetére
Igazán köszi, csomó leszedtem az összes számát az oldalról, meg DC-n találtam egyet Thru Tha Roof néven, de sanoks ezt a Derk de Konig Gans -t sehol sem lelem
Nincs meg esetleg véletlen vagy nemtod, honnan szedhetném le?
A Switch On-ra pedig sajna nem tudok linket, gondoltam, hogy hátha van valakinek tv-je, aki esetleg még MTV-t is néz, és fórumozik is, és a szám címét is ismeri, és erre a topikra rátalál, és még válaszol isDe a van valakinek tunerja, és bejön az MTV, és olvassa ezt, de nem ismeri a szám címét, akkor nagyon szépen megkérném, hogy vegye fel a reklámot, és küldje el valamilyen úton-módon, vagy töltse fel valahová. Köszi!
-
Mosqu!to
addikt
Keresem 2 számnak a címét, légyszi segítsetek!
Az egyiket az alábbi helyen találjátok:
Bővebben: link
Fent a menüben katt az Europe -ra, majd Watch the TV spot.
Na az ott szóló számnak az előadóját és címét keresem!
A másik pedig az MTV-n a switch on műrornak a reklámzenéje.
Hálás köszönet előre is! -
Mosqu!to
addikt
Re,
Keresem egy számnak a címét, amit az alábbi helyen találtok:
Fent a menüben katt az Europe -ra, majd Watch the TV spot.
Na az ott szóló számnak az előadóját és címét keresem!
Nagyon hálás lennék, ha valaki beírná!
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
válasz
burgatshow #2559 üzenetére
Tényleg!
Micsoda nosztalgia...
Én köszönöm
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
válasz
burgatshow #2556 üzenetére
Húúú, ismerem a számot, még asszem általános 3. osztályában amikor táborozoni voltunk, valaki ezt hozta magával, és nyomatta egész nap a kismagnón. A szövegre még most is emlégszem:
Ú í u á á
ding deng valavala bing bong
Legalábbis akkorról így maradt meg
Mellesleg ezt még mindig nem tudja senki?
[Szerkesztve] -
Mosqu!to
addikt
Nah, van egy reklám, aminek nemtom mi a zejéje.
Alapjába véve utálom a tüctücöt, de ez a szám valamért megofogott, lehet, hogy a reklám feelingje miatt
A cuccost feltöltöttem Bővebben: link, csak 2,5 mega, tehát nem kell tőle félni, és az is szedje le, aki csak jót akar röhögni, mert szerintem iszonyat poén
És nem utolsó sorban aki tudja az alatta szóló szám címét, az dobja ide izibe! -
Mosqu!to
addikt
válasz
tothjozsef #2364 üzenetére
Aaaahhhhhh millio hála, hogy beírtad végre a címét!
Nekem már megvan, keress fel icq-n, és átküldöm neked, vagy ha kell, feltöltöm egy rövid időre ftp-re!
-
Mosqu!to
addikt
Hmm, nemtom volt e már, de találtam egy frankó adatbázist:
Remélem sok ember problémáját megoldja, és lehet, hogy az enyémet is -
Mosqu!to
addikt
Hy!
Az új Heineken reklám zenéje kéne, ahol electricboogieznak. Aki tudja, ne tartsa magában!
Ja és a Nokia 7-es sorozat muzsikájának is örülnék, bár arra eddig nem nagyon válaszolt senki -
Mosqu!to
addikt
Hy!
Újabb szám kéne:
Új Nokia 72-es szériás telefonoknak a reklámzenéje.
Aki tudja, pls írjon! Thx. -
Mosqu!to
addikt
Re! Az unikum reklám zenéje kéne, amikor súlytalanságban repkednek és a szálló italgömböket kapkodják
Remélem menni fog, nem úgy mint a multkori kérdésemnél -
Mosqu!to
addikt
Találtam még 1 dalt, ami kell nekem:
A Kész átverés show-ban, amikor elvisz a lányokat vicceli, mindíg megy egy zene. Annak mi a címe? -
Mosqu!to
addikt
Nos felteszem megint a kérdést, hátha már azóta valaki tudja, csak nem olvas visszafelé:
Mi a Survivor c. RTL Klub -os műsornak a betétdala? Senki nem tudja, még a survivor forumban sem, pedig nálunk a sulirádióban egyszer szólt, csak épp nem mondták h mi a címe, és nem tudom h ki üzemelteti a rádiót -
Mosqu!to
addikt
Tudja valaki, hogy a Survivornak a címzenéje micsoda? Arra a frankó d'n'b számra gondolok.
Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest