Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
ha valakinek van ötlete ne tartsa magába
-
phoenix1989
őstag
Sziazstok!
Remélem jó helyen kérdezek. Olyan problémám lenne hogy volt egy áramszünet ekkor lenyomtam a hosszabbítót hogy ha visszajön az áram ne nyomja rá egyből a gépre. másnap bekapcsoltam és azóta indokolatlanul felpörög a proci hűtő. alaplap biost frissítettem ugy is régi volt , gyanakodtam a vga ra mert mikor vettem az is ezt csinálta bios frissítés azt meg oldotta annak idején. lefuttattam azon is a biost de a probléma nem szűnt meg mi lehet a gond? ha monitorozom akkor biztos nem csinálja így nem jöttem rá a hibára. nem gyakori de van hogy sima böngészés alatt csinálja van hogy játék alatt. felpörög mint amikor bekapcsolom a gépet aztán lecsendesedik. -
phoenix1989
őstag
Szerviz szerint bios halt meg. Tápot nem igazán nézte meg csak elindította úgy érezte megy a venti de hülyeséget beszélt mert ha megcsinálom ezt a 16,17 csatis tesztet nem pörög a venti viszont ha egy külön ventit rákotok közben azt el indítja. Ha nem indul el a táp saját ventillatora akkor biztos kuka?
-
phoenix1989
őstag
válasz
KAMELOT #50975 üzenetére
8 és fél éves
Super Flower 550W SF-550P14HEDe ezt a jelenséget már máskor is eljátszotta de kikapcsoltam vártam kicsit aztán jó volt utána hónapokon át semmi aztán egy kifagyas megint hónapokig évekig semmi , ezért nem értem akkor már az első alkalommal meg kellett volna adnia magát és nem bekapcsolni.
-
phoenix1989
őstag
válasz
phoenix1989 #50970 üzenetére
nem látok hibát
-
phoenix1989
őstag
válasz
RVR400 #50955 üzenetére
Azt nem néztem át alaposan de nem tűnt fel. Perifériák kihuzva teszteltem , elem csere tesztelve, ramokat megnézem másik slotba , procit nem venném ki annyira nem szednem szét. Amint ranéztem jelentkezem. Amúgy régebben is csinálta de utána simán elindult némi pihenés után. Most ez nem segített.
-
phoenix1989
őstag
Sziasztok!
Valamilyen oknál fogva nem indul el a gépem. Bekapcsolt állapotban kifagyot aztán újra is indult következő lefagyasnal pedig csak felpörög a venti de nem történik semmi. Már máskor is előfordult de aztán magához tért most viszont nem. Házon első panelt megnéztem szethuztam újra dugtam tápot gépet portalanitottam, ramokat VGA kivettem újra dugtam. Nem változott semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Autós topik
- Politika
- VPN topic
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 10400f, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- AMD Ryzen 5 5600X - RTX 3070Ti - 16GB DDR4 - 1 TB NVMe SSD - MINDEN GARIS
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Akciós!! PC , i3 9100 , RTX 2060 , 16 GB DDR4 , 250GB SSD , 500GB HDD
- Dell Precision 5820 WIN 11 kompatibilis munkaállomás, Xeon, W-2155, W2245 többféle, testre szabható
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest