- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabessz84
újonc
válasz
batman. #40116 üzenetére
Sentinel progival lettek leellenorizbe az SSD-k, okes megnezem majd ramokat, de mint mar harmadjara emlitem kilettek cserelve.
Igen egyszerubb lenne bevinni egy szervizbe, de igy tobbett tanulhatok, szervizbe csak vegszukseg eseten viszem, ha mar nem marad mas megoldas.
mmm bocsi de nem kiritikara van szuksegem hogy nevtelen a tápom ami egyebkent mar par eve kiszolgal tokeletesen es nem kerult vagyonba. Igen olcso husnak hig a leve, de nem a technikaban, ott igen is akadnak jo minosigu es olcso aron kaphato termekek.
Ezek szerint nem talalkoztatok meg hasonlo gonddal ez idaig, kisuthettem veletlenul az alaplapot amikor kicserltem a video kartyat? Ugy tudom a testem elektromossaga altal ez megtortenhet.
Biztam benne hogy tobb otletetek is lesz, pl kicsi a táp , vagy ahogy fentebb emlitve lett akar a sata kabelek is gondot jelenthetnek.Fura egyebkent, hogy a hiba van hogy orakig nem jon elo, de van hogy 10 perc alatt tobbszor is.
Tanulni is szeretnek ebbol, megerteni hogy mi is tortent a gepemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Custom Gaming PC
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- Mac Studio M1 Max /10C CPU/24C GPU/64GB/1TB 21 hónap garancia
- Asztali PC i5-4460 / GTX 750 Ti / 8GB RAM / 120GB SSD Wi-Fi antennával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest