- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagart
csendes tag
Tetszik az írás, de oda kéne írni fölé angolul, hogy "Happy birthday NFSWorld ... to be continued in hungarian language." vagy valami hasonló, hogy tudják, hogy az ott magyarul van és le kéne fordítani... talán leakasztanak majd valami magyar embert a csapatnál, aki lefordítja.
Remélem sikerül feltenned!
Ha nem, én felteszem szívesen. Ahhoz a bejegyzéshez gondoltad, ahol van a kód és a kék year 2 anniversary kép? Vagy jó lesz csak simán az oldalra berakni, ahová mások is hozzászólnak?Marc De Vellisnek is elküldjük külön?
-
Nagart
csendes tag
Arra a Boldog szülinapot kívánó listára engem is firkáljatok fel, Nagart néven. Köszi
Sylar..., irigykedek.
-
Nagart
csendes tag
...és itt az én ünnepi Camaro-m
Sajnos nem tehetem meg, hogy boostot áldozok rá, mert egyszerűen nincs boostom, pedig akkor még jobbat lehetett volna kihozni belőle.(egyébként ezek a loveMachine, Casanova, loveboy, 4eva, stb... matricák Boost rendelés mellé voltak ajándékok? Kapható lesz még ez a fajta matricapakk?)
-
Nagart
csendes tag
Elkezdhetnénk itt összeírni a neveket, vagy TCM-en, és csinálhatnánk egy csoportképet meg egy "Happy birthday from Hungary" feliratot rá, vagy a Hungary helyett az ország körvonalait magyar színekkel.
A kép maga meg lehetne egy kisebb/hosszabb lista, aminek a tetején lenne a csoportkép, alatta pedig a nevek felsorolása. Várjuk a további ötleteket.
-
Nagart
csendes tag
Tud valaki segíteni nekem Boost rendelésben?
Próbáltam a lengyelországit is, de azt írta Mastercard kártyával nem fog működni, mert azt nem szereti az oldal. Próbáltam magyarral is de hibaüzenetet kaptam...
Esetleg tud valaki rendelni nekem némi boostot ha van ilyenre lehetőség? Nincs szükségem olyan hűde sokra, 2630-ról van szó, ennyi kell egy kiszemelt autóhoz.Egy életre lekötelezne az illető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming F15 i5-11400H RTX 3050 16GB RAM 512GB SSD Hibátlan
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 Super , 32GB DDR4 , 512GB NVME
- iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium
- iPhone 13 128Gb fehér (starlight) első tulaj, patika állapot, akku 85%, új kijelzóvédő
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- Fotó állvány eladó
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest