Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzso
aktív tag
válasz
kovi831 #8091 üzenetére
Szia!
Az a gond a játékkal hogy nem igazán támogatja a játékvezérlőket (kormány, joystick). Nincs beállítási lehetőség, nem beszélve a Force Feedback -ről (nincs ebben a játékban, így fölösleges ilyen típusú kormányt ezért rákötni, igaz szinte csak ilyeneket támogat a játék).
Azért egy kis segítséggel más típusokat is működésre lehet bírni.
Én G27 -et használok, de csak a precizitása miatt. -
UFO1
senior tag
válasz
kovi831 #8091 üzenetére
Itt egy kis segítség kormány választáshoz (Kormány Kalauz). A linkben felül lehet típust választani (a tartalom mellett)! Egy MOMO Racing már jó lehet akár szimulátorhoz is bár a piros MOMO még jobb mert az csapágyas. Ha mákod van 10-15E körül ki lehet fogni neten én is találtam és szinte új volt. Ne lötyögjön, kopogjon, a pedál lenyomva teljes gázt adjon stb. ennél ez a hiba lehetőség, de le is van írva részletesen. A kopott kormány is árulkodó hogy sokat használták.
Lehet játszani kormánnyal de csak első vagy motorháztető nézetből (hátulról késik nálam), de szerintem billentyűvel könnyebb, ez is szokás kérdése viszont szimulátorozni csak ezzel érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest